Οι Σανς δεν σκοπεύουν να ανταλλάξουν τον Ντουράντ, ούτε τους Μπούκερ και Μπιλ (vids)
i

© photo by Robert Gauthier / Getty Images / Ideal Images

Οι Σανς δεν σκοπεύουν να ανταλλάξουν τον Ντουράντ, ούτε τους Μπούκερ και Μπιλ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 18:51 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 19.05.2024

Ο αποκλεισμός των Σανς από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και κυρίως ο τρόπος που αυτός ήρθε (με 0-4) στον πρώτο γύρο των Playoffs, έφερε αναστάτωση στο Φοίνιξ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τριάδα των Κέβιν Ντουράντ, Ντέβιν Μπούκερ και Μπράντλεϊ Μπιλ θα... σπάσει!

Έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Κέβιν Ντουράντ δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον (όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια) να επισκεφτεί τη Μύκονο και ο Μπράντλεϊ Μπιλ με τον Ντέβιν Μπούκερ να τραβήξουν πλώρη στους δικούς τους αγαπημένους προορισμούς -όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Όταν θα επιστρέψουν σε ρυθμό προπονήσεων όμως, ο Ντουράντ θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες τους Παρισιού, ενώ όλοι τους αναμένεται να συναντηθούν ξανά με τα χρώματα των Φοίνιξ Σανς και το λογότυπο της ομάδας από την Αριζόνα.

Όχι μόνο γιατί έχουν συμβόλαιο με αυτήν και μάλιστα και για τη νέα σεζόν (2024-25), αλλά και για την αμέσως επόμενη (2025-26), αλλά κυρίως γιατί οι Ήλιοι δεν θέλουν να πειραματιστούν με άλλους τρόπους και δεν σκοπεύουν να ανταλλάξουν κανέναν από τους τρεις σούπερ σταρς τους. Παρά το γεγονός ότι -κατά κοινή ομολογία- η επίθεση δεν δούλεψε σωστά και παρά το γεγονός ότι ειδικά ο Ντουράντ έχει ήδη εκδηλώσει τα παράπονά του για την λειτουργία του συνόλου εντός αγωνιστικού χώρου και ειδικά όταν οι Σανς έχουν την μπάλα στα χέρια τους.

Η δυσανασχέτηση του 35χρονου σούπερ σταρ και όγδοου σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, δημιούργησε απευθείας φήμες περί ανταλλαγής του. Πρώιμες, αλλά... φήμες. Και πριν από τον καπνό ξεσπάσει φωτιά ο φημισμένος Αμερικανός δημοσιογράφος, Μπράιαν Ουίντχορστ, εξήγησε πως «αν και πολλοί είναι αυτή που μιλάνε για trade ενός εκ των τριών, υπάρχουν αρκετοί που λένε ότι πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά... δεν θα γίνει!».

Αντίθετα, αν κάποια μεγάλη αλλαγή προκύψει αυτή είναι πιθανότερο να αφορά στον κόουτς Φρανκ Βόγκελ και τη θέση του ως head coach της ομάδας.

Οι Φοίνιξ Σανς ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια της σεζόν με ρεκόρ 49-33 και τερμάτισαν στην έκτη θέση της Δύσης. Σε αυτή την πορεία ο Ντουράντ και ο Μπούκερ είχαν από 27,1 πόντους μέσο όρο ο καθένας και ο Μπράντλεϊ Μπιλ ήταν τρίτος σκόρερ του συνόλου με 18,2 πόντους ανά αγώνα.

Ούτε ο Έντουαρντς, ούτε ο Τάουνς: Αυτός είναι ο πιο πολύτιμος παίκτης των Τίμπεργουλβς στα φετινά playoffs
NBA

17:44 - 07.05.2024

Ούτε ο Έντουαρντς, ούτε ο Τάουνς: Αυτός είναι ο πιο πολύτιμος παίκτης των Τίμπεργουλβς στα φετινά playoffs

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι η πιο «καυτή» ομάδα στα φετινά ΝΒΑ Playoffs, με τον Άντονι Έντουαρντς να είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς. Ο Ant όμως δεν θα μπορούσε να κάνει τα... μαγικά του αν δεν είχε για στήριγμα έναν υποτιμημένο σούπερ σταρ, τον Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς.

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς και ο Γκρέισον Άλεν ήταν οι δύο ακόμα κρίκοι της πεντάδας και έχουν συμβόλαιο και οι δύο για τη νέα σεζόν, ενώ ο Τζος Οκόγιε, ο Έρικ Γκόρντον και ο Ρόις Ο'Νιλ μένουν ελεύθεροι. Οι δύο πρώτοι έχουν option να επεκτείνουν την συνεργασίας τους για μία ακόμα σεζόν και αν θεωρήσουν πως δεν θα βρουν περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια που προβλέπουν οι Σανς γι' αυτούς, τότε θα ανανεώσουν.