Ο Ράιλι έβαλε στη θέση του τον Μπάτλερ: «Αν δεν είσαι στο παρκέ να παίζεις, κράτα το στόμα σου κλειστό»!

Τζίμι Μπάτλερ

Ο Ράιλι έβαλε στη θέση του τον Μπάτλερ: «Αν δεν είσαι στο παρκέ να παίζεις, κράτα το στόμα σου κλειστό»!

Γιάννης Πάλλας 23:19 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 19.05.2024

Ο πρόεδρος των Χιτ Πατ Ράιλι «άδειασε» τον Τζίμι Μπάτλερ μετά τον αποκλεισμό από τους Μπόστον Σέλτικς

Λαλίστατος ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ το προηγούμενο διάστημα υποστηρίζοντας πως με τον ίδιο στο παρκέ οι Μαϊάμι Χιτ δεν θα έχαναν ούτε από τους Μπόστον Σέλτικς, αλλά ούτε και από τους Νιού Γιορκ Νικς. Ωστόσο, πήρε την απάντηση του από τον πρόεδρο της ομάδας του Μαϊάμι Πατ Ράϊλι.

Οι Μπόστον Σέλτικς στα προημιτελικά της Ανατολής ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης με τους Μαϊάμι Χιτ που πήγαν πρόωρα στο σπίτι τους στα playoffs του ΝΒΑ.

«Αν έπαιζα, η Βοστόνη θα πήγαινε σπίτι. Η Νέα Υόρκη είμαι σίγουρος ότι θα πήγαινε σπίτι. Ο Τζος Χαρτ; Έλα τώρα... Για τον Τομ; Τομ σε αγαπάω αλλά θα σε έκανα σκόνη. Εσύ θέλεις να με έχεις, αλλά εγώ δεν θέλω. Είναι μια μονόπλευρη σχέση» δήλωσε αναφερόμενος αρχικά στον γκαρντ των Νικς και στη συνέχεια στον προπονητή της ομάδας, Τομ Τίμποντο. Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν εκτός αγώνων σε όλη τη σειρά, αλλά ήταν ομιλιτικότατος.

Ήρθε όμως ο πρόεδρος των Χιτ, Πατ Ράιλι να πάρει θέση προτρέποντας στον σταρ της ομάδας του Μαϊάμι να σταματήσει να μιλάει.

«Αν δεν είσαι στο παρκέ να παίζεις, πρέπει να κρατάς το στόμα σου κλειστό!» υποστήριξε ο θρύλος της προπονητικής και πρόεδρος των Μαϊάμι Χιτ.