Ασπίδα προστασίας Μπανκέρο σε Βάγκνερ: «Δεν θα φτάναμε εδώ χωρίς αυτόν»
i

@Photo by Jonathan Bachman/Getty Images)

Ασπίδα προστασίας Μπανκέρο σε Βάγκνερ: «Δεν θα φτάναμε εδώ χωρίς αυτόν»

Sportal newsroom 10:44 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 19.05.2024

Ο Φραντς Βάγκνερ τα... έσπασε στο Game 7 των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Ορλάντο Μάτζικ, όμως ο Πάολο Μπανκέρο έσπευσε να καλύψει τον συμπαίκτη του για την εμφάνισή του.

Το Game 7 ανάμεσα σε Κλίβελαντ Καβαλίερς και Ορλάντο Μάτζικ ήταν παιχνίδι για γερά νεύρα, με την ομάδα του Οχάιο να φτάνει στο φινάλε στη νίκη, αλλά και στην πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής, όπου και θα αντιμετωπίσει τους Μπόστον Σέλτικς. Η αναμέτρηση αυτή είναι μια κλασσική «μάχη» Ανατολής, που αναμένεται να έχει μεγάλες συγκινήσεις.

Στο Game 7 ωστόσο πολλά θα μπορούσαν να κυλήσουν διαφορετικά, εάν ο Φραντς Βάγκνερ δεν βρισκόταν σε τόσο άσχημη μέρα. Ο Γερμανός γκαρντ/φόργουορντ, που αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας του Τζαμάλ Μόσλεϊ ήταν πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του, έχοντας μόλις 6 πόντους με 1/15 σουτ.

Οι Καβαλίερς έκαναν την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των Game 7 και ετοιμάζονται για Σέλτικς
NBA

08:39 - 06.05.2024

Οι Καβαλίερς έκαναν την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των Game 7 και ετοιμάζονται για Σέλτικς

Παρ' ότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους Ορλάντο Μάτζικ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν αυτό που ήθελαν στο φινάλε, χάρη σε μια ανατροπή επικών διαστάσεων.

Το ποσοστό του μάλιστα (6,7%) ήταν το χειρότερο στην ιστορία Game 7 στα χρονικά του ΝΒΑ. Κάτι το οποίο σχολιάστηκε έντονα όπως ήταν φυσικό. Ο Πάολο Μπανκέρο όμως, φρόντισε να υψώσει ασπίδα προστασίας. Αυτό γιατί με το πέρας του αγώνα εξήγησε πως οι Μάτζικ δεν θα μπορούσαν να φτάσουν ως εδώ χωρίς τον Βάγκνερ.

«Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς τον Φραντς. Κρατάει τον εαυτό του σε υψηλά στάνταρ και περιμένει πολλά από τον εαυτό του σαν παίκτη. Έχω έρθει σε αυτή τη θέση επίσης, όπου νιώθεις ότι θα μπορούσες να έχεις κάνει πολλά περισσότερα, αλλά αυτό δεν τον καθορίζει», ήταν τα λόγια του εκρηκτικού φόργουορντ που ηγήθηκε της ομάδας του με 36 πόντους και 15 ριμπάουντ, όμως η δική του εμφάνιση δεν ήταν αρκετή.