Η επική αντίδραση του Μίτσελ στα συνθήματα των φίλων των Καβαλίερς για τους Σέλτικς (vid)

Η επική αντίδραση του Μίτσελ στα συνθήματα των φίλων των Καβαλίερς για τους Σέλτικς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:59 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 19.05.2024

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πέρασαν το εμπόδιο των Ορλάντο Μάτζικ, στο Game 7, οι φίλοι της ομάδας ζήτησαν επιτακτικά τη «μάχη» με τους Μπόστον Σέλτικς, κάτι που έφερε την επική αντίδραση του Ντόνοβαν Μίτσελ.

Απέμεναν 67 δευτερόλεπτα για το τέλος της αναμέτρησης στο Κλίβελαντ. Οι Καβαλίερς αντιμετώπιζαν τους Ορλάντο Μάτζικ, στο Game 7 της σειράς και ήθελαν τη νίκη για να προκριθούν στα ημιτελικά. Το σκορ ήταν 104-92 και ο Ντάριους Γκάρλαντ ετοιμαζόταν να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του.

Την ίδια στιγμή ο κόσμος ξέσπασε. Έβγαλε από μένα του τους πανηγυρισμούς και την ένταση της στιγμής, έχοντας στο μυαλό τον επόμενο αντίπαλο στα playoffs του ΝΒΑ, που δεν ήταν άλλος από τους Μπόστον Σέλτικς. Η ομάδα της Μασαχουσέτης θα έχει πλεονέκτημα έδρας, όμως αυτό ουδόλως απασχολεί τους φίλους των Καβς.

Οι Καβαλίερς έκαναν την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των Game 7 και ετοιμάζονται για Σέλτικς
NBA

08:39 - 06.05.2024

Οι Καβαλίερς έκαναν την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των Game 7 και ετοιμάζονται για Σέλτικς

Παρ' ότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους Ορλάντο Μάτζικ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν αυτό που ήθελαν στο φινάλε, χάρη σε μια ανατροπή επικών διαστάσεων.

Μάλιστα την ώρα που ο Ντάριους Γκαρλαντ βρισκόταν στη γραμμή των βολών ξεκίνησαν τα πρώτα συνθήματα. «Θέλουμε την Βοστώνη» ("We want Boston"), φώναζε ένα ολόκληρο γήπεδο, φέρνοντας την αντίδραση του Ντόνοβαν Μίτσελ, σχεδόν αμέσως.

Ο Spida με μια χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια έδωσε το σύνθημα στους φιλάθλους να σταματήσουν να τραγουδούν αυτό το σύνθημα, καθώς το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμα. Μάλιστα δεν έμεινε μόνο στην κίνηση κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά στάθηκε σε αυτό και στη συνέντευξη Τύπου.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο για την στήριξή του. Ήταν τρομερά θορυβώδες. Θα πάμε στην Βοστώνη για δύο παιχνίδια που θα έχουν πολύ θόρυβο, μετά η σειρά θε επιστρέψει εδώ που ξέρουμε πόση ένταση θα έχει. Μου προκάλεσαν εντύπωση τα συνθήματα "We want Boston", αλλά αυτός είναι ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά στο περιθώριο του αγώνα.

Η κίνησή του όμως να ηρεμίσει τα πνεύματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έμεινε για τα καλά...