Η ατάκα του Φρανκ Βόγκελ που έδειξε πολλά για το μέλλον του ΝτεΆντρε Έιτον στους Σανς

Η ατάκα του Φρανκ Βόγκελ που έδειξε πολλά για το μέλλον του ΝτεΆντρε Έιτον στους Σανς

Χρήστος Τσάλτας 08:40 - 07.06.2023

Την ώρα που η φημολογία γύρω από το όνομα του ΝτεΆντρε Έιτον έχει «φουντώσει» για τα καλά, ο Φρανκ Βόγκελ ήρθε να δώσει μια νέα διάσταση, χάρη σε λίγες λέξεις.

Το κεντρικό πρόσωπο της ημέρας, στην Αριζόνα, ήταν ο Φρανκ Βόγκελ. Ο νέος προπονητής των Φοίνιξ Σανς παρουσιάστηκε από τους «Ήλιους» και με το... καλημέρα έδειξε τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν. Άλλωστε οι Σανς θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο και πλέον δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο πέρα από αυτό.

Η ποιότητα στο ρόστερ τους ξεχειλίζει. Μόνο η παρουσία των Κέβιν Ντουράντ και Ντέβιν Μπούκερ αρκεί για να αποτυπώσει το πόσο πολύ θέλουν στο Φοίνιξ να παλέψουν για το πρωτάθλημα. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, να κάνουν ό,τι και το 2021, όταν και έφτασαν στους τελικούς του ΝΒΑ, αλλά με την κατάληξη αυτή τη φορά να είναι διαφορετική και σαφώς καλύτερη σε όλα τα επίπεδα.

Το έργο τους δύσκολο, όμως ο Φρανκ Βόγκελ ξέρει τον τρόπο. Το 2020 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Λος Άντζελες Λέικερς, άρα γνωρίζει πολύ καλά πώς να δημιουργήσει μια ομάδα πρωταθλήτρια.

Επίσημο: Στους Σανς ο Βόγκελ
NBA

21:30 - 06.06.2023

Επίσημο: Στους Σανς ο Βόγκελ

Οι Φοίνιξ Σανς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος παρουσιάζεται το βράδυ της Τρίτης (6/6, 22.00). Δείτε όσα θα πει στο livestreaming.

Αυτή είναι η αποστολή του και τη φετινή σεζόν. Έχει τα υλικά για να το καταφέρει, άρα πλέον η μπάλα βρίσκεται στα δικά του χέρια. Κι όλα αυτά την ώρα που το μέλλον του ΝτεΆντρε Έιτον παραμένει στον... αέρα.

Ή μήπως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο; Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τους Σανς ο Βόγκελ αναφέρθηκε στον σέντερ από τις Μπαχάμες με άκρως κολακευτικά λόγια.

«Θέλω όλη η ομάδα να παίζει άμυνα. Αυτή ξεκινάει από τον σέντερ μας», είπε ο Βόγκελ αναφερόμενος στον Έιτον, όμως δεν έμεινε εκεί. «Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους σέντερ στη λίγκα. Υπάρχουν ακόμα τομείς στους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί επιθετικά, αλλά σκοπεύω να έχω ουσιαστική επικοινωνία μαζί του και να τον επαναφέρω σε παίκτη επιπέδου All Star Game».

Έπειτα από μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα και αβεβαιότητα σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα, κάτι που έδειξε πως οι σχέσεις του με τον Μόντι Ουίλιαμς πέρασαν «γερή» κρίση, ο Έιτον βλέπει τον νέο προπονητή των Φοίνιξ Σανς όχι απλώς να τον υπολογίζει, αλλά να θέλει να «χτίσει» μεγάλο κομμάτι της προσπάθειας της νέας σεζόν γύρω του.

Μια συνθήκη που δεν αποκλείεται να παίξει τον ρόλο της αναφορικά με το μέλλον του άλλοτε νο.1 του NBA Draft, ο οποίος αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές «επενδύσεις» του franchise από το Φοίνιξ τα τελευταία χρόνια.