Φράνκε ή Μιχαλάκ στον ΠΑΟΚ για αντί - Χάρισον

Γιανίκ Φράνκε

i

Γιανίκ Φράνκε / © Intime

Φράνκε ή Μιχαλάκ στον ΠΑΟΚ για αντί - Χάρισον

Νίκος Καλαμπάκας 18:31 - 06.02.2024

Τον αντικαταστάτη του Χάρισον βρήκε ο ΠΑΟΚ που έχει δίλλημα ανάμεσα στον Γιανίκ Φράνκε και τον Μιχάλ Μιχαλάκ.

Δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Άντριου Χάρισον ο ΠΑΟΚ αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνεται να κλείσει έναν εκ των Μιχάλ Μιχαλάκ και Γιανίκ Φράνκε.

Ο δεύτερος μάλιστα είναι γνώριμος της ομάδας, αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον δικέφαλο του βορρά. Ο Ολλανδός σούτινγκ γκαρντ το καλοκαίρι είχε αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ με ένα μήνυμα που ανέφερε «Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ», δείχνοντας το πόσο δέθηκε με τον σύλλογο κατά την παραμονή του εκεί.

Ο Μιχάλ Μιχαλάκ είναι Πολωνός, διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη και αμφότεροι είναι θετικοί σε ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Ωστόσο η ελληνική ομάδα δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πρέπει να τον υπογράψει, αφού βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Φράνκε που ξέρει τον σύλλογο, γεγονός που του δίνει... πόντους!

Ο Ολλανδός διεθνής γκαρντ ίσως είναι κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες, όταν και ο δικέφαλος του βορά θα αποφασίσει με ποιον από τους δύο παίκτες θα πορευτεί στη συνέχεια.