Αποδεσμεύτηκε από τον ΠΑΟΚ ο Άντριου Χάρισον

Άντριου Χάρισον

i

© Intime

Αποδεσμεύτηκε από τον ΠΑΟΚ ο Άντριου Χάρισον

Γιώργος Γαβριλάκης 15:46 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 06.02.2024

Ο ΠΑΟΚ με μία λυτή ανακοίνωση ενημέρωσε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Αμερικανό φόργουορντ, Άντριου Χάρισον.

Από την ομάδα του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε τη σεζόν, δεν είναι και πολλοί όσοι παραμένουν στο ρόστερ από την αρχική επιλογή του κόουτς και της διοίκησης. Όπως ο ίδιος ο Φώτης Τακιανός προσφάτως δήλωσε, «ουσιαστικά έχουμε αλλάξει τρεις φορές την ομάδα μας». Και οι αλλαγές συνεχίζονται, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (6/2) οι Θεσσαλονικείς αποχαιρέτησαν έναν ακόμα παίκτη. 

Πρόκειται για τον Άντριου Χάρισον, ο οποίος ήδη ανήκει στο παρελθόν της ομάδας, καθώς αποδεσμεύτηκε, τον αποχαιρέτησαν, ενώ δημοσιεύθηκε και η ανακοίνωση του Δικεφάλου του Βορρά που με λακωνικότητα αναφέρει ότι: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Άντριου Χάρισον. Ευχαριστούμε τον «Ντρου» για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Χάρισον ήρθε με μεγάλη προοπτική στο ελληνικό πρωτάθλημα και υπήρξαν στιγμές που έδειξε μεγάλο μέρος από τα πλούσια χαρίσματά του -ειδικά στην επίθεση. Με την ασπρόμαυρη φανέλα κατέγραψε στη στατιστική του 12,8 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ

Οι επιδόσεις του Φρίντρικσον που γράφουν ιστορία στον ΠΑΟΚ (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:27 - 04.02.2024

Οι επιδόσεις του Φρίντρικσον που γράφουν ιστορία στον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον αποτελεί τη μόνη σταθερά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και με την οργάνωση του παιχνιδιού, αλλά και κυρίως με το να δημιουργεί ευχάριστες συνθήκες στους συμπαίκτες του. Με τις ασίστ του έχει δημιουργήσει επίσης και διάφορα ρεκόρ στην Stoiximan Basket League.

Η αποδέσμευσή του ήταν ξαφνική και (σχεδόν) αναπάντεχη, ειδικά σε μία χρονική περίοδο που ακολουθούν δύο ντέρμπι με τον Άρη. Ένα για το εγχώριο πρωτάθλημα (Stoiximan Basket League) και ένα για το Final 8 του Κυπέλλου.