Γέμισε από υπερηφάνεια ο Παπανικολάου για τον Βεζένκοφ

Μπαρτζώκας, Βεζένκοφ και Παπανικολάου

i

© Intime

Γέμισε από υπερηφάνεια ο Παπανικολάου για τον Βεζένκοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:05 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 18.05.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου έλαμπε ολόκληρος μετά την ανάδειξη του Σάσα Βεζένκοφ σε MVP της σεζόν.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του μετά την βράβευση του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο σταρ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP της σεζόν και ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά κοιτούσε την οθόνη με ένα τεράστιο χαμόγελο, το οποίο η κάμερα του Sportal κατέγραψε και διακρίνεται ξεκάθαρα:

Παπανικολάου και Ομπράντοβιτς © Intime

Όπως θα δείτε στο σχετικό στιγμιότυπο, ο Παπανικολάου, ο οποίος είναι συμπαίκτης και φίλος εδώ και χρόνια με τον Σάσα Βεζένκοφ, δείχνει πως χαίρεται με την ψυχή του το βραβείο του συμπαίκτη του ο οποίος διέλυσε όλες τις άμυνες στην φετινή EuroLeague.

Final 4: Ο... μπλαζέ Τζέιμς δεν χαιρέτησε τον Βεζένκοφ στη συνέντευξη Τύπου
EUROLEAGUE

14:20 - 18.05.2023

Final 4: Ο... μπλαζέ Τζέιμς δεν χαιρέτησε τον Βεζένκοφ στη συνέντευξη Τύπου

Το Final 4 ξεκίνησε και επίσημα με τις συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων και αυτό που έκανε εντύπωση στην εκδήλωση ήταν η αντίδραση του Μάικ Τζέιμς όταν βρέθηκε δίπλα του ο Σάσα Βεζένκοφ.

Μετά την βράβευσή του μάλιστα, ο Σάσα Βεζένκοφ εμφανίστηκε δίπλα στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Κώστα Παπανικολάου και ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά έδειξε τη χαρά του, σφίγγοντάς του το χέρι. 

Για τον παίκτη μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δηλώνοντας υπερήφανος για το γεγονός ότι σε μια ομάδα που επιδεικνύει αλτρουισμό, ο Σάσα κατάφερε να ξεχωρίσει. Πολλές οι χαρές για τον Ολυμπιακό σε αυτό το Final Four, το οποίο ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους Πειραιώτες.