Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ιωαννίδη - Σε Λαϊκό Προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο η σορός του

Γιάννης Ιωαννίδης

i

©intime

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ιωαννίδη - Σε Λαϊκό Προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο η σορός του

Sportal newsroom 11:38 - 06.10.2023

Το μπασκετικό κοινό της Ελλάδας θα πει σήμερα (6/10) το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος άφησε προχθές την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών.

Το μπασκετικό και μη κοινό της Ελλάδας θα πει σήμερα (6/10) το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος άφησε προχθές την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών. 

Η κηδεία του «Ξανθού» θα γίνει στο κοιμητήριο της Θέρμης, ενώ νωρίτερα η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο γήπεδο του Άρη, το Αλεξάνδρειο. Ο κόσμος του μπάσκετ χθες (5/10) τίμησε τον Γιάννη Ιωαννίδη στην κεντρική εκκλησία της Βούλας, όπου βρέθηκε πλήθος κόσμου. 

Μεταξύ άλλων ανάμεσά τους ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δήμος Ντικούδης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφοί Αγγελόπουλοι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Ηλίας Ζούρος.

Παράλληλα στεφάνια έστειλαν τόσο ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ξεχωριστό στεφάνι έστειλε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για το λαϊκό προσκύνημα: 

«Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το «σπίτι» του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο «Ξανθό», η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

Το «παρών» στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όλοι στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό «Ξανθό» όπως του αξίζει, στο «σπίτι» του!».