Η μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που πάλεψε... μόνος κόντρα στους Πέλικανς (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

@Photo by Chris Graythen/Getty Images

Η μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που πάλεψε... μόνος κόντρα στους Πέλικανς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:47 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 29.03.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το επιβεβαίωσε σε ακόμα ένα παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς, παρά το γεγονός πως τα «ελάφια» δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Νιου Όρλινς Πέλικανς.

Στη Νέα Ορλεάνη οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν δύσκολη αποστολή, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο παρκέ. Οι Πέλικανς βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι και το έδειξαν, φτάνοντας σε μεγάλη νίκη με 107-100. Σε μια αναμέτρηση που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε στις πλάτες του τα «ελάφια».

Ο Greek Freak ήταν ασταμάτητος για ακόμα ένα 48λεπτο. Έδωσε τον τόνο στην επίθεση της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς και λίγο έλειψε να γυρίσει ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο. Υπολόγιζε, όμως, χωρίς τον Ζάιον Ουίλιαμσον, που την κρίσιμη ώρα πήρε την κατάσταση στα χέρια του και οδήγησε τους Πελς στη νίκη.

Το κοντέρ για τον ηγέτη των Μπακς, όμως έγραψε 35 πόντους, με 15/22 σουτ και 5/11 βολές, 14 ριμπάουντ και 4 ασίστ, κάνοντας τα πάντα προκειμένου να αποτρέψει δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα του, έπειτα από εκείνη στο θρίλερ κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς, στη δεύτερη παράταση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Greek Freak, που πάλεψε για τους Μπακς, απέναντι στους Πέλικανς, στη Νέα Ορλεάνη.

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής