O Αντετοκούνμπο σκανάρει QR για προσφορά σε φαστφουντάδικο!

O Αντετοκούνμπο σκανάρει QR για προσφορά σε φαστφουντάδικο!

Γιώργος Γαβριλάκης 08:25 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 28.01.2024

Ένα δωρεάν γεύμα, ό,τι κι αν αυτό περιλαμβάνει, είναι πιο νόστιμο από ένα που πλήρωσες! Γι' αυτό και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Μπακς με τους Πέλικανς εκμεταλλεύτηκε την προσφορά για δωρεάν φτερούγες κοτόπουλου.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης και η μεγάλη διαφορά που είχαν δημιουργήσει, επέτρεψε στους Μιλγουόκι Μπακς να χαλαρώσουν προς το τέλος της αναμέτρησης με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ήδη κάνει τη... δουλειά εντός παρκέ και σκέφτηκε -μιας και του δόθηκε η ευκαιρία- να κάνει μία παραγγελία. 

Δεν είχε κανονίσει κάτι για το δείπνο του και είχε σκεφτεί να παραγγείλει το αγαπημένο του γρήγορο φαγητό: Φτεγούγες κοτόπουλο. Και τότε ήταν που η σκέψη του έγινε... ύλη. 

Μία προσφορά για δωρεάν Chicken Wings σε γνωστό φαστφουντάδικο του Ουισκόνσιν εμφανίστηκε στο Matrix του Fiserv Forum και η διαφήμιση εμπεριείχε το καθιερωμένο στη... νέα τάξη πραγμάτων, QR code, που θα έπρεπε κάποιος να το σκανάρει για να φάει τζάμπα! 

Και τότε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σήκωσε το κινητό, άνοιξε την κάμερα και πάτησε... «scan»! Προ παρήγγειλε το δωρεάν γεύμα του και (προφανώς) λίγη ώρα αργότερα το έφαγε!