Ρίβερς για την επιστροφή Αντετοκούνμπο: «Δουλεύει, αλλά περιμένουμε τις αναφορές των γιατρών»

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Ντοκ Ρίβερς

i

@Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Ρίβερς για την επιστροφή Αντετοκούνμπο: «Δουλεύει, αλλά περιμένουμε τις αναφορές των γιατρών»

Sportal newsroom 11:17 - 15.04.2024

Τα playoffs του ΝΒΑ πλησιάζουν και ο Ντοκ Ρίβερς πήρε θέση για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος απουσιάζει από τα τελευταία παιχνίδια των Μιλγουόκι Μπακς.

Το φινάλε της regular season βρήκε τους Μιλγουόκι Μπακς να αγωνίζονται χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο πόδι, με τα «ελάφια» να τον αφήνουν εκτός ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας, για να αναρρώσει και να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω.

Η regular season ολοκληρώθηκε, με τους Μπακς να τερματίζουν στην τρίτη θέση με ρεκόρ 49-33, και θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Ιντιάνα Πέισερς, έχοντας πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση της post season. Το αν θα έχουν τον Greek Freak στη σύνθεσή τους παραμένει άγνωστο, όμως τα πρώτα σημάδια είναι θετικά.

Ήττα στο Ορλάντο για τους Μπακς και τερμάτισαν στην τρίτη θέση της Ανατολής
NBA

22:27 - 14.04.2024

Ήττα στο Ορλάντο για τους Μπακς και τερμάτισαν στην τρίτη θέση της Ανατολής

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκλεισαν την regular season του ΝΒΑ με ήττα, καθώς οι Ορλάντο Μάτζικ ήταν ανώτεροι και με μπροστάρη τον Πάολο Μπανκέρο επικράτησαν με 113-88. Στην τρίτη θέση της Ανατολής η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς, μετά τη νίκη των Νικς κόντρα στους Μπουλς και θα αντιμετωπίσουν τους Ιντιάνα Πέισερς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε για την κατάσταση του Έλληνα φόργουορντ, υπογραμμίζοντας πως περιμένει τις αναφορές του ιατρικού επιτελείου για τον χαρισματικό άσο, ενώ παράλληλα τόνισε πως ανεβάζει στροφές, βγάζοντας το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Μιλώντας για την κατάσταση του ηγέτη των Μπακς ο προπονητής της ομάδας από το Ουισκόνσιν τόνισε: «Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει, ξέρω μόνο ότι δουλεύει. Παίρνουμε καλές αναφορές. Χθες, τα έκανε όλα. Αυτό ήταν θετικό. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή».