Γιασικεβίτσιους: «Το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι τόσο γρήγορο που χάνεσαι»

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

i

© Intime

Γιασικεβίτσιους: «Το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι τόσο γρήγορο που χάνεσαι»

Νίκος Καλαμπάκας 19:58 - 06.03.2023

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Η Μπαρτσελόνα καλείται αύριο, Τρίτη 7/3 να πάρει αποτέλεσμα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ δύο μέρες αργότερα θα ταξιδέψει στην Τουρκία και θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε, σε δύο παιχνίδια που κατά τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα δείξουν στην Μπαρτσελόνα το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

Οι Καταλανοί μοιράζονται μαζί με τον Ολυμπιακό και την Ρεάλ Μαδρίτης την κορυφή της Euroleague και θέλουν να ρίξουν από εκεί τους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους θα κοντραριστούν στο πρώτο τους παιχνίδι της τρέχουσας διαβολοβδομάδας.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, επισήμανε ότι οι δύο επόμενοι αγώνες της ομάδας είναι επιπέδου Final Four:

«Αυτήν την εβδομάδα, έχουμε αντιπάλους δύο ομάδες επιπέδου Final Four (τον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε) και θα δούμε που βρισκόμαστε.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα αγωνιστούμε μπροστά σε δύο έδρες με ωραία ατμόσφαιρα. Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις δύο ομάδες, κάποιοι είναι καλύτεροι και κάποιοι είναι χειρότεροι και έχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο κόουτς της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο αυριανό (7/3) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Θα τα δούμε αυτήν την εβδομάδα που θα έχει ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός μετακινεί την μπάλα και τους παίκτες του στο χώρο σε τόσο υψηλό επίπεδο που αργά ή γρήγορα χάνεσαι.

Eίναι οι καλύτεροι σε αυτό και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση στην κυκλοφορία τους...To ΣΕΦ είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες της διοργάνωσης», κατέληξε ο Λιθουανός.

Tags: