Γιατί ο Άρης θέλει να παίξει κόντρα στην Προμετέι στις 5 και όχι στις 6 Μαρτίου

Άρης

i

©Intime

Γιατί ο Άρης θέλει να παίξει κόντρα στην Προμετέι στις 5 και όχι στις 6 Μαρτίου

Νίκος Καλαμπάκας 18:53 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 08.02.2024

Ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος με την Προμετέι σε μονό αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στο Eurocup. Διαβάστε γιατί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα προβληματίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης πήρε την πρόκριση για το νοκ άουτ ματς του Eurocup που θα του δώσει την ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Καστρίτη είναι η ουκρανική Προμετέι η οποία θα υποδεχθεί τους κιτρινόμαυρους στη Ρίγα, σε μονό αγώνα που θα κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στη διοργάνωση.

Ο Άρης τερμάτισε στην 5η θέση στο δεύτερο γκρουπ, ενώ η Προμετέτι στην 4η στο πρώτο γκρουπ, γεγονός που της έδωσε το πλεονέκτημα να είναι αυτή γηπεδούχος στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί είτε στις 5 είτε στις 6 Μαρτίου και στον Άρη ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται την ημερομηνία, αφού στις 6 του επόμενου μήνα η ομάδα του ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ευχή όλων λοιπόν είναι ο αγώνας του Eurocup να οριστεί για την Τρίτη 5 Μαρτίου, προκειμένου ο Άρης να έχει τον κόσμο του στο πλευρό του, στην προσπάθεια πρόκρισης που θα κάνει...

🔴Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης