Η ανάρτηση των «κιτρινόμαυρων» για τον νεαρό φίλαθλο: «Ο Βαλάντης είναι ο Άρης»! (vid)
i

printscreen

Η ανάρτηση των «κιτρινόμαυρων» για τον νεαρό φίλαθλο: «Ο Βαλάντης είναι ο Άρης»! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:02 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 08.02.2024

Ο Άρης αφού πανηγύρισε την σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη επί της Τρέντο, δεν ξέχασε ποιος «έδωσε ώθηση στην ομάδα» και με σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα παρουσίασε τον Νο 1 φαν της ομάδας, τον μικρό Βαλάντη!

Όταν ο μικρός Βαλάντης εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να προϋπαντήσει τους αγαπημένους του παίκτες, αυτούς του Άρη, που λίγες ώρες πριν είχαν νικήσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό -κάτι που η ομάδα είχε καταφέρει τελευταία φορά, πολλά χρόνια πριν γεννηθεί καν ο νεαρός φίλαθλος της ομάδας- όλοι ασχολήθηκαν μαζί του. 

Αρχικά, οι περαστικοί και οι τουρίστες που τυχαία βρέθηκαν εκεί και είδαν τον Βαλαντη με τις πατερίτσες του, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πόδι, να προσπαθεί να μοιραστεί την χαρά της νίκη. Το ίδιο παρατηρητικοί ήταν και οι άνθρωποι του Άρη που όταν ενημερώθηκαν για την ύπαρξη του νεαρού, αλλά και για την αγάπη του για την ομάδα, αποφάσισαν, κατά κάποιον τρόπο, να τον συμπεριλάβουν στην... οικογένεια τους. 

Αρχικά προσπάθησαν να τον εντοπίσουν και αφού τα κατάφεραν, στη συνέχεια του προσέφεραν μία εξέχουσα θέση για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με την Τρέντο για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του EuroCup

Κι αφού ο Άρης νίκησε τους Ιταλούς και ετοιμάζεται πλέον, για την δράση του στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης που διοικητικά διαχειρίζεται η EuroLeague Basketball, o σύλλογος έκανε και μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για τον, φημισμένο πλέον, Βαλάντη. Και την συνόδευσε με ένα video, όπου ο νεαρός περιηγείται στο γήπεδο και μιλάει με συγκινητικά λόγια για την ομάδα. 

«Ξεκινάμε τη μέρα μας, με την πιο ιδιαίτερη στιγμή της χθεσινής βραδιάς», ξεκίνησε η αναφορά του Άρη, που εξήγησε σε τι αναφέρεται: «Ο Βαλάντης, ο οποίος συγκίνησε το πανελλήνιο με την παρουσία του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" μετά από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όχι μόνο ήταν στο «Nick Galis Hall», αλλά ήταν αυτός που έδωσε την ώθηση στους παίκτες του Άρη, πριν βγουν από τα αποδυτήρια στο παρκέ. 

Άρης: Και τώρα η Προμετέι
EUROCUP

22:55 - 07.02.2024

Άρης: Και τώρα η Προμετέι

Ο Άρης πήρε την πρόκριση από τους ομίλους του Eurocup και πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουκρανικής Προμετέι σε μονό αγώνα.

Πριν από τον αγώνα, πήρε τα δώρα του από την μπουτίκ της ΚΑΕ και στη συνέχεια ο ίδιος και ο πατέρας του, Λευτέρης, το χάρηκαν με την ψυχή τους και πανηγύρισαν ακόμα μία σπουδαία νίκη της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη. Ακούστε τα συγκινητικά λόγια του. Αυτό είναι ΑΡΗΣ».