Γιώργος Καλαϊτζάκης στο Sportal: «Κόντρα στον Ολυμπιακό δεν συγχωρούνται τα κενά διαστήματα» (vid)

Γιώργος Καλαϊτζάκης στο Sportal: «Κόντρα στον Ολυμπιακό δεν συγχωρούνται τα κενά διαστήματα» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:15 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 18.02.2023

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα του Sportal και προειδοποίησε πως μπορεί με τον Κολοσσό τα λάθη και η αδράνεια να μην στοίχησαν, αλλά αν επαναληφθούν στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να είναι ελαστικός μαζί τους.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό μετά τη νίκη του επί του Κολοσσού και επειδή χρόνος για σκέψεις και προβληματισμούς δεν υπάρχει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε στην κάμερα του Sportal και εξήγησε πως «έγιναν λάθη κόντρα στον Κολοσσό, αδρανήσαμε, είχαμε κενά διαστήματα και αυτό δεν πρέπει να επαλειφθεί». 

Τώρα όμως, οι «πράσινοι» ετοιμάζονται ήδη για το παιχνίδι του Σαββάτου (18/2, 19:15) κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Καλαϊτζάκης ξέρει καλά πως η ομάδα του δεν θα επιβιώσει «αν δεν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά». 

Απέδειξε ότι διψάει και καλείται να το κάνει πράξη ο Παναθηναϊκός
ΠΑΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

23:09 - 17.02.2023

Απέδειξε ότι διψάει και καλείται να το κάνει πράξη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έδειξε στον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου με τον Κολοσσό H Hotels διψασμένος για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο κυνήγι του πρώτου στόχου της χρονιάς. Μόνο που θα πρέπει να εμφανιστεί ακόμη περισσότερο. Γράφει ο Πάρης Τσελεπίδης.

Η πορεία του Παναθηναϊκού στη χρονιά έχει εμφανίσει τάσεις... χαλάρωσης, αλλά τώρα «απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, ίσως στην πιο φορμαρισμένη αυτή την περίοδο πρέπει να μην επαναληφθούν. Συνηθίζουμε να χαλαρώνουμε και να χάνουμε διαφορές μεγάλες στο τέλος». Μία συνήθεια που δεν πρέπει να επαναληφθεί «αν θέλουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό». 

Όπως και να έχει ο Καλαϊτζάκης και οι συμπαίκτες του θα μπουν στο γήπεδο «μόνο για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής». 

Δείτε όλο το video με τις δηλώσεις του Γιώργου Καλαϊτζάκη: 

Tags: