Οι Γκρίζλις… απάντησαν στους Κλίπερς, οι Πέισερς νίκησαν τους Θάντερ (vids)

Ντέσμοντ Μπέιν

i

photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

Οι Γκρίζλις… απάντησαν στους Κλίπερς, οι Πέισερς νίκησαν τους Θάντερ (vids)

Λίγες ώρες μετά την εντός έδρας ήττα τους από τους Κλίπερς, οι Μέμφις Γκρίζλις με πρωταγωνιστή τον Ντέσμοντ Μπέιν έδωσαν ένα καλό μάθημα στους Καλιφορνέζους επιστρέφοντας από το -20 και παίρνοντας τη νίκη με 108-94. Στην Ιντιάνα οι Πέισερς... στρίμωξαν (121-117) τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Πριν από 48 ώρες οι Λος Αντζελες Κλίπερς, χωρίς τον τραυματία Πολ Τζορτζ και χωρίς τουν Κουάι Λέοναρντ είχαν νικήσει στο Μέμφις. 

Κι αυτό είχε συμβεί διότι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ θυμήθηκε τα… νιάτα του. Ήταν καταπληκτικός σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/4) και πάλι απέναντι στους Γκρίζλις επέστρεψε στην πραγματικότητα. Είχε περισσότερα λάθη από πόντους (πέντε έναντι τεσσάρων), o Λέοναρντ ήταν διαθέσιμος, αλλά αγωνίστηκε μόνο 18 λεπτά και οι Αρκούδες εκμεταλεύτηκαν αυτά τα στοιχεία.

Με τον Ντέσμοντ Μπέιν να έχει 22 πόντους και τον πρώην Κλίπερ, Λουκ Κέναρντ να προσθέτει 17 οι Γκρίζλις νίκησαν αυτή τη φορά με 108-94. Μάλιστα, για να τα καταφέρουν χρειάστηκε να επιστρέψουν από το -20, καθώς οι Καλιφορνέζοι πριν καταρρεύσουν είχαν ξεκινήσει την αναμέτρηση εντυπωσιακά.

Πέισερς - Θάντερ: 121-117

Τελικά απ’ ότι φαίνεται οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα δώσουν μεγάλη μάχη για την τελευταία θέση των play in και ο κεντρικός τους αντίπαλος -από τη στιγμή που η Γιούτα φαίνεται πως… εγκαταλείπει- είναι οι Ντάλας Μάβερικς των Λούκα Ντόντσιτς και Κάιρι Ίρβινγκ. 

Οι Σέλτικς συνεχίζουν το κυνήγι των Μπακς, νίκη και για τους Σίξερς (vids)
NBA

06:14 - 01.04.2023

Οι Σέλτικς συνεχίζουν το κυνήγι των Μπακς, νίκη και για τους Σίξερς (vids)

Λίγες ώρες μετά τη νίκη στο Μιλγουόκι ο Τζέισον Τέιτουμ συνεχίζει ακάθεκτος και με 39 πόντους οδήγησε στη νίκη (122-114) τους Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Γιούτα Τζαζ - Οι Σίξερς με Εμπίντ και Χάρντεν να ευστοχούς με υψηλά ποσοστά επικράτησαν (117-110) των Ράπτορς.

Οι Θάντερ χρειάζονταν πάρα πολύ τη νίκη στην Ιντιάνα, αλλά δεν την πήραν. Οι Πέισερς αν και αγωνίστηκαν -και πάλι- χωρίς τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον είδαν τον Τι Τζέι ΜακΚόνελ να κάνει άλλο ένα εκπληκτικό παιχνίδι. 

Ο δαιμόνιος γκαρντ είχε 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ και μαζί με τον νεαρό Άντριου Νέμπχαρντ (18 πόντοι) έκαναν τη διαφορά. Παρά το γεγονός ότι ο Σάι Τζίλτζεους-Αλεξάντερ είχε 39 πόντους οι Ινδιάνοι επιβάρυναν την ομάδα της Οκλαχόμα, που αυτή τη στιγμή με ρεκόρ 38-40 βρίσκεται στη 10η θέση της Δύσης έχοντας μία νίκη παραπάνω από τους Ντάλας Μάβερικς.