Ο Μπρίτζες συνεχίζει ακάθεκτος και οι Νετς επικράτησαν των Χοκς - Nίκες για Μπουλς, Μάτζικ και Ρόκετς (vids)

Μάικαλ Μπρίτζες

i

© photo by Sarah Stier / Getty Images / Ideal Images

Ο Μπρίτζες συνεχίζει ακάθεκτος και οι Νετς επικράτησαν των Χοκς - Nίκες για Μπουλς, Μάτζικ και Ρόκετς (vids)

Με 42 πόντους από τον Μάικαλ Μπρίτζες οι Μπρούκλιν Νετς νίκησαν (124-107) τους Ατλάντα Χοκς και οραματίζονται το μέλλον με αισιοδοξία - Οι Μπουλς διέλυσαν (121-91) τους Χόρνετς στη Σάρλοτ, οι Μάτζικ νίκησαν (116-109) στην Ουάσιγκτον και οι Ρόκετς τους Πίστονς (121-115) στο ντέρμπι των ουραγών.

Τελικά η αμφιβολία για το αν οι Νετς θα παραμείνουν ανταγωνιστικοί μετά τη φυγή των Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ λύθηκε και την απάντηση την έδωσε ουσιαστικά μόνος του ο Μάικαλ Μπρίτζες. 

Ήταν το κεντρικό αντάλλαγμα στο… ταξίδι του Ντουράντ στο Φοίνιξ και από την πρώτη του μέρα στο Μπρούκλιν εμφανίστηκε σαν All-Star. Σκοράρει ασταμάτητα και κόντρα στους Ατλάντα Χοκς έβαλε 42 πόντους. Έχει δείξει επιθετικά χαρίσματα που με τους Σανς τα έκρυβε και μαζί του το Μπρούκλιν σκέφτεται με αισιοδοξία το μέλλον. Προς το παρόν προετοιμάζεται για τα play offs και το 124-107 επί των Χοκς είναι ένα ακόμα καλό δείγμα. 

Πέραν του Μπρίτζες, ο Νικ Κλάξτον έκανε ένα ακόμα double double (14 πόντοι, 12 ριμπάουντ), ενώ ο Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ ήταν δεύτερος σκόρερ με 19 πόντους. 

Για τους Χοκς ο Ντεζούντε Μάρεϊ είχε 21 πόντους και ο Τρέι Γιανγκ έσπασε τις… μπασκέτες: 10 πόντοι, 0/5 τρίποντα. Τα Γεράκια συνεχίζουν την... προβληματική τους σεζόν που η κανονική διάρκειά της δεν τους προσφέρει κάτι παραπάνω από μία παρουσία στα play in. Εκεί θα αναμετρηθούν με άλλες τρεις ομάδες για δύο εισιτήρια που οδηγούν στην τελική οκτάδα της post season.

Οι Νικς... σόκαραν τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ με τον ασταμάτητο Μπράνσον (vids)
NBA

06:38 - 01.04.2023

Οι Νικς... σόκαραν τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ με τον ασταμάτητο Μπράνσον (vids)

Ο Τζέιλεν Μπράνσον είχε 48 πόντους, έβαλε τους 33 στο πρώτο ημίχρονο, ευστόχησε σε 7 τρίποντα, έκανε 9 ασίστ και... έκρυψε την απουσία του Τζούλιους Ραντλ, τη στιγμή που οδηγούσε τη Νέα Υόρκη στην εντυπωσιακή νίκη με 130-116 στο Κλίβελαντ. Νικς και Καβς θα συναντηθούν και πάλι σύντομα!

Θα συναντήσουν λοιπόν, τους Σικάγο Μπουλς -ειδικά μετά τη νίκη τους επί των Χόρνετς- τους Μαϊάμι Χιτ και τους Τορόντο Ράπτορς. Είναι σχεδόν απίθανο να γίνει κάποια αλλαγή, ειδικά μετά την ήττα των Ουίζαρντς στην Ουάσινγκτον από τους Ορλάντο Μάτζικ

Χόρνετς - Μπουλς: 91-121

Ουίζαρντς - Μάτζικ: 109-116

Ρόκετς - Πίστονς: 121-115