H AEK καλεί τον κόσμο της στη Μάλαγα
i

Facebook / AEK Basketball

H AEK καλεί τον κόσμο της στη Μάλαγα

Sportal newsroom 18:19 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 19.01.2023

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια που έχει προς διάθεση για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του νέου ομίλου στη φάση των «16» του Basketball Champions League με τη Μάλαγα.

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση για τους «16» του Basketball Champions League και είναι η μοναδική ομάδα από τη χώρα μας που θα έχει παρουσία εκεί. Η «Ένωση» απέκλεισε την Τόφας, σε αντίθεση με το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ που αποκλείστηκαν από τις Ντιζόν και Ρίτας Βίλνιους αντίστοιχα μετά το πέρας της διαδικασίας των Play In. 

Τέλος το BCL για το Περιστέρι, η Λιμόζ στον όμιλο της ΑΕΚ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

23:47 - 18.01.2023

Τέλος το BCL για το Περιστέρι, η Λιμόζ στον όμιλο της ΑΕΚ

Το Περιστέρι απέτυχε να κάνει το «διπλό» στο Ντιζόν (89-82) και εγκατέλειψε την ευρωπαϊκή του παρουσία. Μεγάλη νίκη της Λιμόζ στη Γερμανία επί της Λούντβιγκσμπουργκ και πρόκριση στον όμιλο όπου βρίσκονται ΑΕΚ, Μάλαγα και Γαλατασαράι.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τις Μάλαγα, Γαλατασαράι και Λιμόζ στα παιχνίδια του νέου ομίλου, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» θα προτιμούσανε η ομάδα που συμπλήρωσε τη τετράδα να ήταν αντί των «Λιμουζό» η γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ καθώς η παρουσία του κόσμου θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Επί του παρόντος πρώτος σταθμός της «Ένωσης» είναι η Ισπανία και η Μάλαγα, και ήδη έχουνε εξασφαλιστεί εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να τα εξαντλήσει και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας την ερχόμενη Τετάρτη (25/01), στην Ισπανία:

Η «Βασίλισσα», συνεπής στα ραντεβού της με την Ιστορία, ετοιμάζεται για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας της και θέλει σταθερά τους οπαδούς της Ομάδας μας στο πλευρό της. 

H AEK BC ενημερώνει σχετικά με τη διάθεση εισιτηρίων, για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της φάσης των «16» του BCL, Μάλαγα - ΑΕΚ, στην Ισπανία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, 21:30 (ώρα Ελλάδος), 20:30 (ώρα Ισπανίας). 1) Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 12 ευρώ. 2) Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας. 

Οι ενδιαφερόμενοι φίλοι της Ομάδας μας, που επιθυμούν να στηρίξουν τη «Βασίλισσα» σ’ αυτή την κομβική αναμέτρηση, θα χρειαστεί να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Στο αίτημα συμμετοχής τους θα πρέπει να περιλαμβάνονται Ονοματεπώνυμο και Αριθμός Διαβατηρίου ή Αριθμός Ταυτότητας. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων.