Η ΑΕΚ τακτοποίησε τις οφειλές της πριν τελειώσει το 2022
i

© Intime

Η ΑΕΚ τακτοποίησε τις οφειλές της πριν τελειώσει το 2022

Sportal newsroom 11:44 - 31.12.2022

Τα ban της FIBA για ληξιπρόθεσμους διακανονισμούς και παλαιότερα χρέη έρχονται και φεύγουν για καιρό, αλλά η Ένωση λίγο πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς τακτοποίησε τα λογιστικά προβλήματα και επικεντρώνεται στα αγωνιστικά.

H AEK θέλει να ολοκληρώσει το ημερολογιακό της έτος χωρίς εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως, έτσι ώστε να ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι αποκλειστικά για το 2023. Η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν και εκεί θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» να τοποθετήσουν και τις οφειλές τους. 

Η FIBA έστειλε νέα ban σε ΑΕΚ και Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:25 - 20.12.2022

Η FIBA έστειλε νέα ban σε ΑΕΚ και Άρη

Η Ένωση πρέπει να κρατάει λογαριασμό πλέον, αφού έχει φθάσει πάλι στις 9 προειδοποιήσεις, ενώ ο Αρης που είχε μηδενίσει ενημερώθηκε για τη νέα... παρατήρηση που αφορά οφειλή προς τον Γιάνκοβιτς. Οι Θεσσαλονικείς ενημέρωσαν πως θα διευθετήσει άμεσα.

Παρά τα ban της FIBA που για καιρό κυμαίνονταν από 7 έως 9, η AEK φαινόταν πως ελέγχει την κατάσταση και είχε ήδη ξεκινήσει τους διακανονισμούς. Τακτοποίησε στις αρχές Δεκεμβρίου τους περισσότερους, προέκυψαν κάποιοι έξτρα όπως αυτός προς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, άλλοι έληξαν, αλλά η ΚΑΕ επαναδρομολόγησε τις πληρωμές.

Πλέον, έχει απαλλαγεί από την τιμωρία και το 2023 θα ξεκινήσει χωρίς λογιστικές εκκρεμότητες και με το μυαλό του κόουτς Ηλία Καντζούρη στην ατομική βελτίωση των παικτών του και στην ομαδική ανάπτυξη της ΑΕΚ.