Η ΑΕΚ υποδέχεται το Περιστέρι στο πρώτο τους φιλικό για τη νέα σεζόν

Ζοάν Πλάθα

i

© Intime

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Περιστέρι στο πρώτο τους φιλικό για τη νέα σεζόν

Νίκος Καλαμπάκας 21:13 - 01.09.2023

Το Σάββατο 2/9 ΑΕΚ και Περιστέρι κάνουν πρεμιέρα στα φιλικά αφού θα αναμετρηθούν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων!

Περιστέρι και ΑΕΚ μπαίνουν σε... φουλ ρυθμούς στην προετοιμασία τους και οι δύο ομάδες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά φέτος, σε φιλικό που θα διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσιών.

Το περσινό πρωτάθλημα άφησε διαφορετικές εντυπώσεις για ΑΕΚ και Περιστέρι. Η Ένωση δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, ενώ στο κύπελλο αποκλείστηκε από το Περιστέρι στον ημιτελικό της Κρήτης.

Οι δύο ομάδες φέτος θα παρουσιαστούν διαφορετικές, αφού αμφότερες προχώρησαν σε πολλές αλλαγές. Η ΑΕΚ μάλιστα μεταγραφικά έχει κάνει υπερβάσεις, αφού ο Πλάθα επέλεξε ξένους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Έπειτα από τις πρώτες μέρες των προπονήσεων, ήρθε και η ώρα για τα πρώτα φιλικά των δύο ομάδων. ΑΕΚ και Περιστέρι θα αναμετρηθούν σε φιλικό το οποίο θα λάβει χώρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και θα έχει προπονητικό χαρακτήρα.

Η Εθνική έφτασε μέχρι εκεί που έφταναν τα πόδια της. Τόσο απλά, τόσο κατανοητά

Η Εθνική έφτασε μέχρι εκεί που έφταναν τα πόδια της. Τόσο απλά, τόσο κατανοητά

Ούτε κατάρες, ούτε αναθέματα, ούτε αφορισμοί. Η Εθνική έκανε μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τη Λιθουανία και στο φινάλε λύγισε. Αλλά είναι αποτυχία αυτή η πορεία; Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν για την Ένωση οι Κουζμίνσκας, Μιντάουγκας και Χατζηδάκης οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.