Η γλυκιά συμμορία του Πάτρικ Μπέβερλι στα στενά της Μυκόνου (vid)

Η γλυκιά συμμορία του Πάτρικ Μπέβερλι στα στενά της Μυκόνου (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:17 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 30.07.2023

Ο Πάτρικ Μπέβερλι γνώρισε την Ελλάδα το 2009 όταν ήρθε για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Τώρα ως σταρ του ΝΒΑ έκανε διακοπές στη Μύκονο και προσκάλεσε τα φιλαράκια του για να διασκεδάσουν όλοι μαζί. Ο Καρλ Άντονι Τάουνς των Τίμπεργουλβς και οι Πολ Τζορτζ, Ίβιτσα Ζούμπατς των Κλίπερς, αλλά και ο βετεράνος Πάτρικ Πάτερσον, ήταν η εκλεκτή του παρέα.

H Μύκονος σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των... ειδικών, έχει 20% πτώση στις καλοκαιρινές κρατήσεις μέχρι τώρα στην καλοκαιρινή περίοδο, αλλά αυτό δεν έχει προκύψει από την απουσία των παικτών του ΝΒΑ στο νησί. 

Την αρχή την είχε κάνει ο άνθρωπος που κατέχει χρυσό κλειδί του νησιού των Ανέμων, ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος σπανίως δεν περιλαμβάνει τον συγκεκριμένο προορισμό για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Προ ημερών ο Σακίλ Ο'Νιλ επισκέφθηκε τη Μύκονο συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Έπαιξε μουσική στο μεγάλο πάρτι του γνωστού Club, αλλά έκανε και την βουτιά του στα γαλαζοπράσινα νερά. 

Τώρα, ήρθε η ώρα για την επίσκεψη του Πάτρικ Μπέβερλι και της παρέας του. Ο 35χρονος γκαρντ, ο οποίος πλέον ανήκει στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκε την πατρίδα μας. Άλλωστε, το 2009-10, στα 20 του χρόνια αγωνίστηκε για μία σεζόν στον Ολυμπιακό, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη. Το 2013 βρέθηκε στο ΝΒΑ και από τότε μέχρι σήμερα έχει αφήσει το (αμυντικό) στίγμα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα. 

Τα μονοπάτια της Μυκόνου τα ξέρει και γι' αυτό κάλεσε τα φιλαράκια του μαζί με τις αγαπημένες τους, που όλοι τους έχουν υπάρξει και συμπαίκτες του κατά το πρόσφατο παρελθόν, για να περάσουν μερικές μέρες μαζί. 

Στη... συμμορία λοιπόν, ήταν ο Πολ Τζορτζ, ο Ίβιτσα Ζούμπατς και ο πρώην ΝΒΑer Πάτρικ Πάτερσον, τους οποίους ο Μπέβερλι γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στους Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ εκεί ήταν και ο σούπερ σταρ των Τίμπεργουλβς, Καρλ Άντονι-Τάουνς, με τον οποίο ανέπτυξε φιλία το διάστημα που ήταν συμπαίκτες στη Μινεσότα (2021-22).