H πανηγυρική ατμόσφαιρα της νίκης του Άρη στα 109α γενέθλιά του (vid)
i

© Intime

H πανηγυρική ατμόσφαιρα της νίκης του Άρη στα 109α γενέθλιά του (vid)

Sportal newsroom 14:24 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 26.03.2023

Η νίκη επί του Ιωνικού στο Nick Galis Hall δεν ήταν μία ακόμα στο σύνολο της ιστορίας του συλλόγου. Συνέβη τη μέρα που ο Άρης έκλεισε τα 109 χρόνια ζωής του και οι στιγμές καταγράφηκαν από την... παρακάμερα της ομάδας

Το παιχνίδι του Άρη με τον Ιωνικό είχε συμβολισμούς πριν καν ξεκινήσει. Διότι, το τζάμπολ έγινε, το Σάββατο (25/3), τη μέρα δηλαδή που οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης, ως σύλλογος, συμπλήρωναν 109 χρόνια ζωής. 

Η εορταστική ατμόσφαιρα συντηρήθηκε και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ειδικά με τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Άρης και με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που έφερε. Έβαλε 103 πόντους, δέχτηκε 64 και μετά το τέλος της αναμέτρησης η γιορτή κορυφώθηκε. 

Οι φίλαθλοι το πανηγύρισαν, το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, ενώ και οι αθλητές πέρασαν υπέροχα. Ειδικά, οι Αμερικάνοι έπαθαν... σοκ με το πάθος και τον ενθουσιασμό της κερκίδας σε μία ασυνήθιστη και εντυπωσιακή συνθήκη ειδικά για τους rookies. 

Η ομάδα φρόντισε να καταγράψει τις στιγμές και μέσω της παρακάμερα της παρουσιάζει σε όλους το show του ιστορικού συλλόγου στο ιστορικό γήπεδο... 

Tags: