Η πρωινή προπόνηση της Εθνικής στην Etihad Arena, πριν το ματς με τις ΗΠΑ (vid)

Η πρωινή προπόνηση της Εθνικής στην Etihad Arena, πριν το ματς με τις ΗΠΑ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:49 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 18.08.2023

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι για το διεθνές φιλικό τουρνουά πριν τις υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πρωί της Παρασκευής (18/8) ο Δημήτρης Ιτούδης, οι παίκτες και οι συνεργάτες του πάτησαν το παρκέ και το απόγευμα (19:00, Αction24, Cosmote Sports 4) θα αντιμετωπίσουν τους Αμερικανούς σταρς του ΝΒΑ και το Σάββατο (19/8) τη Γερμανία.

Στο Αμπου Ντάμπι ο στόχος δεν αλλάζει, ούτε τροποποιείται. Η προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η καθημερινή βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο -κυρίως σε ομαδικό- είναι η μοναδική σκέψη και μάλιστα εντείνεται και η ανάλογη προσπάθεια. Γι' αυτό και το πρωί της Παρασκευής (18/8), μερικές ώρες πριν το ματς κόντρα στα αστέρια του ΝΒΑ που εκπροσωπούν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έγινε και η πρώτη προπόνηση επί αραβικού εδάφους. 

Ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τους διεθνείς στο παρκέ της Etihad Arena που βρίσκεται στο νησί Γιας της πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αποτελεί το... σπίτι που φιλοξενεί το τουρνουά στο οποίο μετέχει, εκτός της Ελλάδας και των ΗΠΑ και η Γερμανία.  

Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ένα από τα πιο... υπερσύγχρονα που υπάρχουν στον πλανήτη. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2020, αλλά ουσιαστικά λειτουργεί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, καθώς για μήνες ήταν με τις... ζελατίνες, αφού λόγω την πανδημίας του Covid ήταν κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Το ροζ δωμάτιο του Παπανικολάου στο Άμπου Ντάμπι (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

08:43 - 18.08.2023

Το ροζ δωμάτιο του Παπανικολάου στο Άμπου Ντάμπι (vid)

O Κώστας Παπανικολάου καθυστέρησε να φθάσει στο Άμπου Ντάμπι, αφού έμεινε στην Αθήνα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Τη στιγμή που ενσωματώθηκε με την Εθνική ξανά, τον περίμενε μία έκπληξη: Ροζ μπαλόνια και μία ροζ τούρτα τον περίμενε στο δωμάτιο, μαζί με ευχές για την κόρη του!

Στις κερκίδες υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν έως και 18.000 θεατές ενώ αποτελεί έναν χώρο που διοργανώνονται τεράστια event με καλλιτέχνες απ' όλο τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι την 1η Σεπτέμβρη έχει προγραμματίσει παράσταση εκεί ο διάσημος Αμερικανός stand-up comedian, Μπιλ Μπερ, για τον Οκτώβρη η Disney έχει κλείσει τον χώρο για την παράσταση «On Ice», ενώ το ΝΒΑ στις 5 & 7 Οκτωβρίου θα διεξάγει εκεί αναμετρήσεις των Ντάλας Μάβερικς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.