Το ροζ δωμάτιο του Παπανικολάου στο Άμπου Ντάμπι (vid)

Το ροζ δωμάτιο του Παπανικολάου στο Άμπου Ντάμπι (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:43 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 18.08.2023

O Κώστας Παπανικολάου καθυστέρησε να φθάσει στο Άμπου Ντάμπι, αφού έμεινε στην Αθήνα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Τη στιγμή που ενσωματώθηκε με την Εθνική ξανά, τον περίμενε μία έκπληξη: Ροζ μπαλόνια και μία ροζ τούρτα τον περίμενε στο δωμάτιο, μαζί με ευχές για την κόρη του!

Ο αρχηγός δεν μπήκε στο ίδιο αεροπλάνο με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής για να πάει στο Άμπου Ντάμπι. Ο Κώστας Παπανικολάου είχε πάρει άδεια από την ομάδα για να μείνει στο πλευρό της συζύγου του που ήταν έτοιμη να φέρει στον κόσμο το δεύτερο τέκνο της φαμίλιας. Ο τοκετός ολοκληρώθηκε η κόρη του 33χρονου φόργουορντ του Ολυμπιακού ήρθε στον κόσμο και όλοι του έστειλαν τις καθιερωμένες ευχές. 

Οι συμπαίκτες του στην «γαλανόλευκη» πάντως, ήταν πιο εμπνευσμένοι. Ήξεραν ότι την Πέμπτη (17/8) ο Παπανικολάου θα ενσωματωθεί στο σύνολο και θα αφιχθεί στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του επιφύλασσαν μία έκπληξη! 

Στόλισαν το δωμάτιό του με ροζ μπαλόνια και στο κομοδίνο, δίπλα στο κρεβάτι του, υπήρχε μία ροζ τούρτα με έναν τεράστιο ζαχαρωτό φιόγκο πάνω της και την σημείωση: «Είναι κορίτσι! Συγχαρητήρια Κώστα». Με αυτό τον τρόπο εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το νέο μέλος στην οικογένεια Παπανικολάου. 

Η υπόσχεση του Θανάση Αντετοκούνμπο: «Θα τα δώσουμε όλα! Θα παλεύουμε μέχρι το τέλος» (vids)
FIBA WORLD CUP

11:09 - 17.08.2023

Η υπόσχεση του Θανάση Αντετοκούνμπο: «Θα τα δώσουμε όλα! Θα παλεύουμε μέχρι το τέλος» (vids)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από το Άμπου Ντάμπι μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής ομάδας, για τους αγώνες με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, αλλά και για τον τρόπο σκέψης των διεθνών. Σε προσωπικό επίπεδο «πρέπει να είμαι πιο σταθερός» και σε ομαδικό «θα μαχόμαστε μέχρι το τέλος, σε κάθε αγώνα».

Ο αρχηγός συγκινημένος από την πράξη των συναδέλφων του βιντεοσκόπησε τη στιγμή με το κινητό και λίγο αργότερα ανέβασε το στιγμιότυπο στον δικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Γεννιέται η κορούλα σου και φεύγοντας σκέφτεσαι "πού πάω τώρα". Αλλά μπαίνοντας στο δωμάτιο αντικρίζεις αυτό. Σας ευχαριστώ όλους».