Ο Μάικ Τζέιμς στο Μονακό (pic)

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Ο Μάικ Τζέιμς στο Μονακό (pic)

Νίκος Καλαμπάκας 19:52 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 17.08.2023

Ο Αμερικάνος πόιντ γκαρντ που ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό βρίσκεται στο Μονακό και ξεκίνησε προετοιμασία με την ομάδα του.

Εταιρεία που συνεργάζεται με την ομάδα μπάσκετ της Μονακό, έβαλε στόρι με τον Μάικ Τζέιμς στο Πριγκιπάτο.

Μπορεί το όνομά του να ήταν για αρκετές μέρες πρώτο στα trend του ελληνικού twitter, ωστόσο ο ίδιος δεν βρίσκεται στη χώρα μας, αλλά στο Μονακό.

Ο Μάικ Τζέιμς φερόταν να είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και η καριέρα του στη Μονακό φαινόταν μέχρι πριν λίγες μέρες να φτάνει στο τέλος της.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη, αφού ο παίκτης έχει φτάσει στη Γαλλία και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με τα ερυθρόλευκα, όχι όμως του Ολυμπιακού αλλά της ομάδας που αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Η περίπτωσή του άλλωστε ήταν αρκετά δύσκολη, αφού παρά τη δεδομένη επιθυμία του ίδιου αλλά και των Πειραιωτών να συνεργαστούν, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο είχε η ομάδα του, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα. Ο Μάικ Τζέιμς πόζαρε μπροστά στο φακό του χορηγού της ομάδας "the Office Monaco", πυροδοτώντας νέα σενάρια για την καριέρα του, που αυτή τη φορά τον θέλουν στο Πριγκιπάτο και όχι στην Ελλάδα.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θα έδινε το "οκ" για να γίνει αυτή η μετακίνηση αν δεν έβρισκε πρώτα τον αντικαταστάτη του. Η Μονακό τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο, κάτι που φάνηκε αρχικά από την παρουσία της στα playoffs της Euroleague το 2022 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε από τη συμμετοχή της στο Final Four, εκεί όπου ηττήθηκε από τους Πειραιώτες στον ημιτελικό.

Ο Χίγκινς ελπίζει ο Μάικ Τζέιμς να φύγει από τη Μονακό για να τον αντικαταστήσει και να συναντήσει ξανά τον Κέμπα Ουόκερ (vids)
EUROLEAGUE

18:09 - 15.08.2023

Ο Χίγκινς ελπίζει ο Μάικ Τζέιμς να φύγει από τη Μονακό για να τον αντικαταστήσει και να συναντήσει ξανά τον Κέμπα Ουόκερ (vids)

Κι ενώ το πριγκιπάτο του Μονακό και το λιμάνι του Πειραιά περιμένουν την εξελίξεις στην υπόθεση «Μάικ Τζέιμς», το ίδιο κάνει και ο Κόρι Χίγκινς. Ο Αμερικανός τέως γκαρντ της Μπαρτσελόνα, έχει στα χέρια του δύο προτάσεις (Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας), αλλά θέλει να ακούσει και μία τρίτη, από την ομάδα του πρώην συμπαίκτη του στο ΝΒΑ, Kέμπα Ουόκερ.

Το σίριαλ Τζέιμς φαίνεται να φτάνει στο τέλος του οριστικά. Το αν τελικά θα παραμείνει στους Γάλλους ή θα υπάρξει ανατροπή, θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες. Πάντως όλα οδηγούν στο πρώτο σενάριο, γεγονός που αναγκάζει τον Ολυμπιακό να στραφεί προς το ΝΒΑ προκειμένου να καλύψει το κενό στα γκαρντ.