ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Κορομηλάς χωρίς να εξαντλήσει τα περιθώρια ζήτησε εκκένωση - Πρώτη φορά στην ιστορία...»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Κορομηλάς χωρίς να εξαντλήσει τα περιθώρια ζήτησε εκκένωση - Πρώτη φορά στην ιστορία...»

Ηλίας Λαλιώτης 00:43 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:48 - 16.06.2023

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο Game 4 των τελικών, τονίζοντας πως ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, Ηλίας Κορομηλάς, αποφάσισε την εκκένωση του γηπέδου χωρίς να εξαντλήσει τα περιθώρια και χωρίς την σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας.

Θέση για όσα συνέβησαν στον τέταρτο τελικό της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό πήρε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εστιάζοντας στην εκκένωση του γηπέδου από τους διαιτητές. Ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς διεκόπη οριστικά 2'46'' πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου, με το σκορ στο 35-63 υπέρ του Ολυμπιακού

Η «πράσινη» ΚΑΕ τονίζει πως ο Ηλίας Κορομηλάς, που ήταν πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε την εκκένωση του γηπέδου, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας, αλλά και χωρίς να εξαντλήσει τα περιθώρια μέχρι να φτάσει στην απόφαση αυτή.

Οργή Γιαννακόπουλου για τα επεισόδια, τους διαιτητές και τους παίκτες του Παναθηναϊκού (pic)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:27 - 16.06.2023

Οργή Γιαννακόπουλου για τα επεισόδια, τους διαιτητές και τους παίκτες του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο Game 4 των τελικών στο ΟΑΚΑ, εκφράζοντας την οργή του για τα επεισόδια στις εξέδρες, την στάση των διαιτητών, αλλά και την εικόνα των παικτών του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» παράλληλα τονίζουν πως για πρώτη φοrά στην ιστορία των τελικών της Basket League ένας διαιτητής αποφασίζει εκκένωση του γηπέδου χωρίς να υπάρξει η παραμικρή προειδοποίηση για την απόφαση αυτή, κάτι που έφερε την έκρηξη του κόσμου, όπως επισημάνει το «τριφύλλι».

Στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» υπάρχει οργή για την απόφαση των διαιτητών να εκκενώσουν το γήπεδο, ενώ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για την οριστική διακοπή στο κλειστό του ΟΑΚΑ, βάλλοντας κατά και των διαιτητών για την απόφαση αυτή.

Στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Πρώτος εγώ κατακρίνω τέτοια γεγονότα στο γήπεδο και παλεύω να σταματ΄ξησουν. Επίσης όμως πρώτος εγώ μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση αυτού που πληρώνει και έρχεται να δει την ομάδα του να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να βλέπει τους γκρι να σου δείχνουν από το πρώτο λεπτό ότι δεν έχεις ελπίδα. Στην συνέχεια να βλέπεις τους δικούς σου να τα παρατάνε και να μην παλεύουν και στο τέλος να βλέπεις να σε προκαλούν και να σε χλευάζουν άνθρωποι από το αντίπαλο στρατόπεδο αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία το ηθικό τους πλεονέκτημα».