Η Αντριάνα Λίμα είχε κρατήσει την αγνότητά της για τον Μάρκο Γιάριτς – Ο τρελός έρωτας και ο λόγος του διαζυγίου

Η Αντριάνα Λίμα είχε κρατήσει την αγνότητά της για τον Μάρκο Γιάριτς – Ο τρελός έρωτας και ο λόγος του διαζυγίου

Sportal newsroom 20:00 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 22.03.2024

Πριν από 15 χρόνια ο Μάρκο Γιάριτς έκανε κάτι που έμοιαζε με το όνειρο κάθε άνδρα, όμως το φινάλε της θυελλώδους σχέσης του με την Αντριάνα Λίμα είναι αυτό που συζητιέται έως και σήμερα.

Ο Μάρκο Γιάριτς ήταν από τους παίκτες που διέγραψαν λαμπρή καριέρα στα παρκέ του ΝΒΑ. Ο λόγος όμως, που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο δεν αφορούσε τις επιδόσεις του στα παρκέ, αλλά την ζωή του έξω από αυτό.

Ο άλλοτε παίκτης του Περιστερίου κατάφερε να κερδίσει την καρδιά μιας από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, της Αντριάνα Λίμα, ενός εκ των πιο εντυπωσιακών μοντέλων του κ΄σμου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2006 σε ένα πάρτι και αρραβωνιάστηκαν το 2008 ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου από τη Βραζιλία.

Το 2009, Γιάριτς και Λίμα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια λαμπερή τελετή στο Jackson Hale, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο.

Μάλιστα μιλώντας για τον Γιάριτς η Λίμα είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Είναι έξυπνος. Με κάνει να γελάω. Είναι πολύ αστείος και όμορφος. Χρειάζεται χρόνος για να γνωρίσεις κάποιον λίγο καλύτερα. Ζούμε σαν σε μήνα του μέλιτος. Δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου σε γάμο. Αλλά αφού τον γνώρισα, όλα άλλαξαν. Ήξερα ότι ήταν αυτός και μπορούσα να δω τον εαυτό μου παντρεμένο μαζί του και με μεγάλη οικογένεια».

Ο γάμος τους έμοιαζε αρμονικός όλο αυτό το διάστημα, με το ζευγάρι να φέρνει στον κόσμο δύο παιδιά. Όλα όμως κατέρρευσαν το 2014 με το ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο, κάτι που αποτέλεσε τεράστια έκπληξη.

Πολλοί ανέφεραν πως ο Γιάριτς ήταν αυτός που απάτησε την Λίμα, όμως σε συνέντευξή του το 2016 έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Είμαι τρομοκρατημένος από την κακία ορισμένων ανθρώπων που ώθησαν αυτή την ιστορία στα μέσα ενημέρωσης. Πολλοί προσπαθούν να επιβληθούν αναρτώντας τέτοιες πληροφορίες και νομίζω ότι είναι κρίμα. Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι κάποιος παρείχε αυτές τις φωτογραφίες στα μέσα ενημέρωσης, αλλά με ενοχλεί που κανείς δεν έλεγξε τα γεγονότα γιατί, αν μη τι άλλο, φαίνομαι πολύ διαφορετικός σε αυτές τις φωτογραφίες από ό,τι τώρα. Τότε είχα μούσι και έδειχνα πραγματικά νέος», είχε πει ο Γιάριτς.

Γιάριτς και Λίμα έφτιαξαν ξανά τις ζωές τους, μετά το διαζύγιο, καθώς προχώρησαν παρακάτω, με τη σχέση τους να είναι ένα από τα θέματα που απασχόλησε τα παγκόσμια tabloids για πολλά χρόνια.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και όλη τη δράση της Παρασκευής

Tags: