Ίλιγγος: Η θαλαμηγός του Τζόρνταν μήκους 70μ. χρειάζεται μόλις 19 άτομα προσωπικό - Οι βόλτες στη Μεσόγειο (vid)

Ίλιγγος: Η θαλαμηγός του Τζόρνταν μήκους 70μ. χρειάζεται μόλις 19 άτομα προσωπικό - Οι βόλτες στη Μεσόγειο (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 10:32 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 27.08.2023

Tις καλοκαιρινές διακοπές του απολαμβάνει ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος τριγυρίζει με τη θαλαμηγό του στις θάλασσες της Μεσογείου.

Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του - ναι δυστυχώς - όμως κάποιοι αρνούνται να σταματήσουν τις διακοπές τους. Ανάμεσα τους και ο Μάικλ Τζόρνταν ο οποίος απολαμβάνει την ηρεμία του, στις θάλασσες τις Μεσογείου. Όμως, όντας ο Μάικλ Τζορνταν, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε ένα απλό και φτωχικό ξενοδοχείο.

Αντιθέτως, ο ίδιος ευχαριστιέται τις ομορφιές της θάλασσας μέσα από την πολυτελή του θαλαμηγό. Πόσο πολυτελή; Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως το μέγεθος της είναι 70μ. και απαρτίζεται από πέντε καταστρώματα. 

Τι άλλο περιλαμβάνει ο... Joy; Προσωπικό 19 ατόμων προκειμένου να μην λείπει τίποτα από τον πρώην αστέρα του NBA, o οποίος ξεσκάει που και που παίζοντας μπάσκετ στο γήπεδο που έχει το εν λόγω γιοτ. Το σκάφος του Τζόρνταν έχει κόστος 80 εκατ. δολάρια, ναυπηγήθηκε το 2016 και τρέχει με έως και 16 κόμβους ανά ώρα.

Πούλησε και επίσημα ο Τζόρνταν τους Χόρνετς!

Το deal δουλεύονταν αρκετό καιρό και πλέον ο Μάικλ Τζόρνταν έπαψε να είναι ο ιδιοκτήτης των Σάρλος Χόρνετς! Ο «Air» εδώ και αρκετό καιρό ήταν σε διαπραγματεύσεις οι οποίες ολοκληρώθηκαν και πλέον η ομάδα των Χόρνετς άλλαξε χέρια!

Το δίδυμο Ρικ Σναλ και Γκέιμπ Πλότκιν ηγούνται ενός γκρουπ επενδυτών, οι οποίοι συζητούσαν την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών αρκετό καιρό.

Φαίνεται πως τα πάντα τακτοποιήθηκαν και πλέον η αλλαγή σελίδας είναι γεγονός. Ο Μάικλ Τζόρνταν απέκτησε αρχικά ένα μικρό μερίδιο των μετοχών των άλλοτε Σάρλοτ Μπόμπκατς το 2006 και το 2010 έγινε το απόλυτο αφεντικό της ομάδας. Βέβαια, παρόντος του «Air» οι Χόρνετς δεν είχαν ιδιαίτερες επιτυχίες, καθώς μόλις δυο φορές κατάφεραν να μπουν στα play offs.

Αντετοκούνμπο: «Είμαι πιο γνωστός στην Ελλάδα, απ' ότι ο Τζόρνταν και ο ΛεΜπρόν στις ΗΠΑ»
NBA

10:13 - 25.08.2023

Αντετοκούνμπο: «Είμαι πιο γνωστός στην Ελλάδα, απ' ότι ο Τζόρνταν και ο ΛεΜπρόν στις ΗΠΑ»

Σε κάθε του βήμα γίνεται μονομιάς αντιληπτός από το κόσμου. Όπου κι αν βρίσκεται. Όταν όμως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει βόλτες στην Ελλάδα «είμαι σαν τον Τζόρνταν ή τον ΛεΜπρόν στις ΗΠΑ. Ίσως κι ακόμα πιο γνωστός από αυτούς».

Το δίδυμο Ρικ Σναλ-Γκέιμπ Πλότκιν καλείται να οδηγήσει την ομάδα στη νέα εποχή, με στόχο να γυρίσει το... τσιπ και να κυνηγήσει κάτι καλύτερο σε σχέση με τις τελευταίες σεζόν.