Νέα «βόμβα» στο NBA: Στους Πέισερς ο Σιάκαμ!

«Βόμβα» με Σιάκαμ στο NBA

i

©Photo by Alex Goodlett/Getty Images

Νέα «βόμβα» στο NBA: Στους Πέισερς ο Σιάκαμ!

Πάνος Κορομηλάς 21:55 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 17.01.2024

Ακόμη μια βόμβα στον μαγικό κόσμο του NBA, με τον Πασκάλ Σιάκαμ να εντάσσεται στο δυναμικό των Ιντιάνα Πέισερς, συνθέτοντας ένα ισχυρό δίδυμο με τον Ταϊρίζ Χαλιμπέρτον.

Τα σενάρια για το μέλλον του Πασκάλ Σιάκαμ τον τελευταίο καιρό ήταν πολλά. Ο ίδιος βρέθηκε στο στόχαστρο των Σακραμέντο Κινγκς, όμως τελικά αφήνει τους Ράπτορς για να καταλήξει στην Ιντιάνα για λογαριασμό των Πέισερς.

Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, δίνοντας όλες τις πληροφορίες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τριπλή ανταλλαγή, στην οποία εμπλέκονται και οι Νιου Όρλεαν Πέλικανς. Στο Τορόντο εντάσσονται οι Μπρους Μπράουν και Τζόρνταν Νόουρα μαζί με τρία πικ πρώτου γύρου. Ακόμη,  η Νέα Ορλεάνη «στέλνει» τον Κίρα Λιούις στο Τορόντο.

Μέχρι τώρα, ο Σιάκαμ μετρούσε 22,2 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ σε 39 εμφανίσεις με τους Ράπτορς και αποτελούσε τον ηγέτη της ομάδας του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα του NBA, καθώς από το 2016 που έγινε draft αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας του Καναδά. 

Στους Πέισερς θα συναντήσει τον Ταϊρίζ Χαλιμπέρτον, ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν φέτος και μαζί θα επιχειρήσουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα  play offs. Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται στην 6η θέση της ανατολικής περιφέρειας με ρεκόρ 23 νίκες και 17 ήττες.