Η μοναδική επίδοση του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον που τον κάνει να ξεχωρίζει...

Ταϊρίς Χαλιμπάρτον

Η μοναδική επίδοση του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον που τον κάνει να ξεχωρίζει...

Χρήστος Τσάλτας 18:00 - 08.12.2023

Οι Ιντιάνα Πέισερς έκλεισαν θέση για τον τελικό του In-Season Tournament, με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον να σπάει τα κοντέρ και να καταγράφει μια ξεχωριστή επίδοση.

Τη φετινή σεζόν υπάρχει ένας πολύ μεγάλος πρωταγωνιστής στα παρκέ του ΝΒΑ. Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον έχει πάρει τους Ιντιάνα Πέισερς στην πλάτη του και τους οδηγεί εκ του ασφαλούς. Κάτι που αποδείχθηκε και στην αναμέτρηση κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, στον ημιτελικό του In Season Tournament, στο Λας Βέγκας.

Η ομάδα από την Ιντιανάπολη κατάφερε να φτάσει στη νίκη, παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Χαλιμπάρτον να κάνει σπουδαία πράγματα. Αυτό αποτυπώθηκε και στη συνεισφορά του στο παρκέ, μετρώντας 27 πόντους, 15 ριμπάουντ και κανένα λάθος, διαλύοντας την άμυνα των «ελαφιών» με κάθε τρόπο.

Οι Πέισερς θα διεκδικήσουν το πρώτο In-Season Tournament στην ιστορία του ΝΒΑ, απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς, με τον Χαλιμπάρτον να σπάει όλα τα κοντέρ. Από τη στιγμή άλλωστε που μετακόμισε στην Ιντιάνα, στο πλαίσιο της ανταλλαγής του από τους Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι πήραν στη θέση του τον Ντομάντας Σαμπόνις, τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο για τον εκρηκτικό γκαρντ.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα των Πέισερς κατέγραψε τη μία εντυπωσιακή επίδοση μετά την άλλη, διαλύοντας τον συναγωνισμό. Κόντρα στους Μπακς μάλιστα ήταν το τρίτο παιχνίδι του όπου μέτρησε 25+ πόντους, 15+ ασίστ και κανένα λάθος κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Επιβεβαιώνοντας παράλληλα την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Πόσοι άλλοι παίκτες έχουν καταγράψει ανάλογες επιδόσεις φέτος; Κανένας. Το επίτευγμα του Χαλιμπάρτον είναι μοναδικό στη σεζόν, αποδεικνύοντας πως έχει όλα τα φόντα για να γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους Πέισερς, αλλά και για ολόκληρο το ΝΒΑ, καθώς παίζει μπάσκετ σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Με την δική του ηγετική παρουσία οι Πέισερς κοιτάζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Από τη στιγμή δε που ο ίδιος είπε «έχω βαρεθεί να είμαι λούζερ», στην Ιντιάνα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδό τους, όσον αφορά την εικόνα τους στο παρκέ.