Κοντά στον Μάνι Χάρις ο Ιωνικός Νικαίας

Μάνι Χάρις

i

Μάνι Χάρις / © Intime

Κοντά στον Μάνι Χάρις ο Ιωνικός Νικαίας

Πάρης Τσελεπίδης • 18:49 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Μάνι Χάρις είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Basket League τη φορά αυτή για λογαριασμό του Ιωνικού Νικαίας και να τον βοηθήσει να πετύχει τον στόχο του. Αυτόν της παραμονής του.

Ο Ιωνικός Νικαίας στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος βρίσκεται στην αναζήτηση τουλάχιστον δύο ξένων παικτών για να καλύψει τα κενά που έχουνε δημιουργηθεί. Αυτά μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Χάμιλτον αλλά και του Τερέλ Παρκς. Ο ένας εξ αυτών που θα έρθει στη θέση τους είναι ένας παλιός γνώριμος. Ο Μάνι Χάρις.

Το όνομα του άλλοτε φόργουορντ της ΑΕΚ είχε ακουστεί για πρώτη φορά για τον Ιωνικό Νικαίας μετά την παραίτηση του Κώστα Μέξα από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σε εκείνο το χρονικό σημείο για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Χάμιλτον. Κάτι όμως που δεν είχε προχωρήσει σε εκείνο το χρονικό σημείο αλλά πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

O Iωνικός θέλει τον Μάνι Χάρις
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:00 - 05.01.2023

O Iωνικός θέλει τον Μάνι Χάρις

Στη Νίκαια ο Ιωνικός προσπαθεί να ανενεωθεί μέσω αλλαγών και ο Μάνι Χάρις, πρώην της ΑΕΚ και άξιος σκόρερ, θεωρείται η πρώτη επιλογή για την αντικατάσταση του Ντάνιελ Χάμιλτον, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει.

Το φλερτ με τον Χάρις καλά κρατεί τις τελευταίες μέρες και στον Ιωνικό Νικαίας αισιοδοξούν πως θα πει το ναι μέσα στις επόμενες ημέρες. Ακόμη και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ώστε να πάρει άμεσα την πτήση για την Αθήνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας από το δις πέρασμά του από την ΑΕΚ, ενώ είχε συμμετάσχει και σε προετοιμασία του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ο Χάρις έπαιξε την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στην ΑΕΚ όπου μεταξύ άλλων πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και του Basketball Champions League.

Εκτός από τον Χάρις ο Ιωνικός Νικαίας κινείται και για την απόκτηση ενός Αμερικανού ρακέτας που θα καλύψει το κενό του Τερέλ Παρκς. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ αυτών που εξετάζονται είναι ο Ντεzόν Ντέιβις που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Πατρών. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός σέντερ έμεινε προ ημερών ελεύθερος από την γερμανική Χάιντελμπεργκ.