«Ντου» των οργανωμένων στην προπόνηση του Ιωνικού

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

i

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης / © Intime

«Ντου» των οργανωμένων στην προπόνηση του Ιωνικού

Sportal newsroom 18:40 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:07 - 09.03.2023

Στον Ιωνικό Νικαίας τα τελευταία γεγονότα έφεραν την αντίδραση των οπαδών, οι οποίοι έκαναν «ντου» στο κλειστό του Πλάτωνα την ώρα της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης (9/3).

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού διέκοψαν την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (9/3) της ομάδας της Νίκαιας, ζητώντας τον λόγο από τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την εικόνα της ομάδας και χρησιμοποιώντας σκληρή και… απειλητική γλώσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κυρίως στάθηκαν προς τους ξένους παίκτες της ομάδας - με εξαίρεση τον νεαποκτηθέντα Χένρι Λένελ - αλλά και τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο έμπειρος γκαρντ εξάλλου δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ιωνικό Νικαίας μετά το Σαββατιάτικο παιχνίδι (11/3) στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα που έχει χαρακτήρα τελικού παραμονής και για τις δύο ομάδες στην Basket League.

Τσίκληρας στο Sportal: «Ο κόσμος ήθελε να στείλει ένα μήνυμα για τα Τέμπη, θα δούμε αν έφτασε και στον προορισμό του»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:05 - 04.03.2023

Τσίκληρας στο Sportal: «Ο κόσμος ήθελε να στείλει ένα μήνυμα για τα Τέμπη, θα δούμε αν έφτασε και στον προορισμό του»

Ο Άγγελος Τσίκληρας μίλησε στο Sportal για τα όσα συνέβησαν στη Νίκαια με το πανό για τα Τέμπη στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και για την σεζόν του Ιωνικού συνολικά.

«Παίξτε καλά σε όλα τα παιχνίδια που απομένουνε μέχρι το τελευταίο. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και μην είσαστε αδιάφοροι», φέρεται να τους είπανε θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους δείξουνε δύο πράγματα. Καταρχήν ότι τους πιστεύουνε και είναι στο πλευρό και να τους ανυψώσουνε τη ψυχολογία τους ώστε να πάρουνε τις νίκες που απαιτούνται στο κυνήγι της παραμονής.

Η παρουσία των οργανωμένων στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (9/3) φανερώνει πως η κατάσταση στην ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται στα άκρα, μετά και την παραίτηση του Γιάννη Κυριακόπουλου από την προεδρία, όπως αυτή έγινε γνωστή το βράδυ της Τρίτης (7/3). Πριν δηλαδή από δύο μέρες.

Οι οπαδοί της ομάδας της Νίκαιας με τη στάση έκαναν ξεκάθαρο πως η ανοχή τους έλαβε τέλος. ξεκαθαρίζοντας πως αν η κατάσταση δεν αλλάξει τότε οι αντιδράσεις τους θα γίνουν ακόμα πιο έντονες. Τέλος απευθυνόμενοι προς τη διοίκηση της ομάδας, ανέφεραν κατηγορηματικά πως δεν θα ανεχτούνε παιχνίδια στην πλάτη του συλλόγου.

Tags: