Πολύ μπροστά οι Ισπανοί - Το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινά και η φαντασία τους οργιάζει (vids)

Πολύ μπροστά οι Ισπανοί - Το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινά και η φαντασία τους οργιάζει (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:47 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 22.09.2023

H ισπανική Liga Endesa, το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/9), αλλά πριν ξεκινήσει οι διοργανωτές εμπνεύστηκαν και διεξήγαγαν ένα παιχνίδι με τους προπονητές να γίνονται διαιτητές, τους παίκτες προπονητές και τους διαιτητές παίκτες!

Το πρώτο που έκαναν ήταν η οργάνωση της νέα σεζόν σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο, αλλά και σε οικονομικό. Όσοι ασχολούνται με το... προϊόν του μπάσκετ στην Ισπανία δούλεψαν σκληρά και τώρα η εγχώριο πρωτάθλημα, που χαρακτηρίζεται (όχι τυχαία) το καλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη -από πλευράς ποιότητα, ανταγωνισμού και οργάνωσης- είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του. Αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24 Σεπτεμβρίου) οι ομάδες κάνουν την πρεμιέρα τους στην Liga Endesa

Έτσι προέκυψε το εκπληκτικό τρέιλερ της νέας αγωνιστικής περιόδου από τη διοίκηση, επιτυχημένες καμπάνιες σε συνεργασία με τις ομάδες, ενώ τώρα ήρθε η ώρα για μία εντυπωσιακή καινοτομία. Κάτι που δεν είχαν σκεφτεί στο παρελθόν να τολμήσουν. Τώρα το σκέφτηκαν και το τόλμησαν.

Τι έκαναν ακριβώς; Διοργάνωσαν ένα διαφορετικό ματς στη Βαλένθια. Πόσο διαφορετικό; Πολύ! Αποφάσισαν να κάνουν ένα παιχνίδι ρόλων. Συγκεκριμένα έγινε ένας αγώνας που οι προπονητές έγιναν διαιτητές, ενώ οι διαιτητές έγιναν παίκτες. Την ίδια ώρα που οι παίκτες έγιναν προπονητές. 

Στο εντυπωσιακής έμπνευσης και εκτέλεσης βίντεο που θα μπορούσε να είναι επεισόδιο μίας ολόκληρης τηλεοπτικής σειράς, πήραν μέρος ως διαιτητές ο Ίμπον Ναβάρο, ο κόουτς της Μάλαγα που πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας, ο Πέδρο Μαρτίνεθ (προπονητής της Μανρέσα) και ο Μόντσο Φερνάντεθ (Ομπραντόιρο). 

Η Παρτίζαν είναι έτοιμη να κάνει ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας - Αναμένεται να φθάσουν τις 15.000!
EUROLEAGUE

12:54 - 22.09.2023

Η Παρτίζαν είναι έτοιμη να κάνει ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας - Αναμένεται να φθάσουν τις 15.000!

Ήδη 11.000 θέσεις στην Stark Arena του Βελιγραδίου έχουν αποκτήσει... μόνιμους θεατές. Η Παρτίζαν ενημέρωσε πως τη νέα σεζόν τα τρία τέταρτα των φιλάθλων που θα βρίσκονται στο γήπεδο θα είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Τους προπονητές των δύο... παράξενων ομάδων, υποδύθηκαν o 32χρονος Κουβανός της Μούρθια και πρώην του Παναθηναϊκού, Χάουαρντ Σαντ-Ρος και ο Τσάβι Ραμπασέδα της Μπιλμπάο, ενώ περισσότερο απ' όλους φάνηκε να το διασκεδάζουν οι διαιτητές ως παίκτες.