Νέο τετραετές συμβόλαιο στον Σκαριόλο από την Ισπανία!

Σέρτζιο Σκαριόλο

i

© Intime

Νέο τετραετές συμβόλαιο στον Σκαριόλο από την Ισπανία!

Γιάννης Πάλλας 23:09 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 14.08.2024

Την παραμονή του Σέρτζιο Σκαριόλο για άλλα τέσσερα χρόνια επιθυμούν στην Ισπανία

Την παραμονή του Σέρτζιο Σκαριόλο για άλλα τέσσερα χρόνια στην άκρη του πάγκο της Εθνικής Ισπανίας επιθυμεί η πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, Ελίσα Αγκιλάρ.

Ο Ιταλός τεχνικός που βρίσκεται στο «τιμόνι» της Ισπανίας από το 2015 έχει ταυτιστεί με τις επιτυχίες της χώρας.

Η Ελίσα Αγκιλάρ, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην «AS» εξέφρασε την πρόθεση της για την παραμονή του Σέρτζιο Σκαριόλο για άλλα τέσσερα χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

«Το είπα από την πρώτη μέρα. Προτεραιότητα είναι ο Σέρτζιο (σ.σ. Σκαριόλο) να είναι προπονητής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Όχι μόνο με την ιδιότητα του προπονητή, αλλά με τη γραμμή που θέτει με τους νέους σε προπονητικό επίπεδο. Ξέρει ποια είναι η πρόθεσή μας και ξέρω επίσης ότι η εθνική είναι πολύ σημαντική για αυτόν. Τώρα είναι περισσότερο θέμα συγχρονισμού. Είμαι πεπεισμένη ότι στο τέλος θα καταλήξουμε σε επιτυχή κατάληξη και θα υπάρξει συμφωνία με τον Σκαριόλο» δήλωσε η Ελίσα Αγκιλάρ δίνοντας τοο στίγμα των όσων θα ακολουθήσουν, στο θέμα του προπονητή.

Ωριμάζουν οι συνθήκες επιστροφής του Χαραλαμπόπουλου – Τι έχει κάνει την τελευταία τριετία στην Ιταλία
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

19:26 - 24.02.2024

Ωριμάζουν οι συνθήκες επιστροφής του Χαραλαμπόπουλου – Τι έχει κάνει την τελευταία τριετία στην Ιταλία

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την εμφάνιση του στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Τσεχία έδειξε ότι είναι πλέον ένας πλήρης παίκτης για το υψηλό επίπεδο, στο οποίο τον βοήθησε η τριετής παρουσία του στην Ιταλία

Η Ισπανία είναι μια από τις χώρες που θα διοργανώσουν το Προολυμπιακό τουρνουά 2-7 Ιουλίου στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.