Ισραήλ: Χαμός στο Τελ Αβίβ, η Χάποελ δεν κατεβαίνει να παίξει στο κύπελλο κόντρα στη Μακάμπι

Οι οπαδοί της Χάποελ

i

Hapoel Tel Aviv / Twitter

Ισραήλ: Χαμός στο Τελ Αβίβ, η Χάποελ δεν κατεβαίνει να παίξει στο κύπελλο κόντρα στη Μακάμπι

Νίκος Καλαμπάκας 21:06 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 28.09.2023

Η αστυνομία θέλησε να σκανάρει τις ταυτότητες των οπαδών της Χάποελ και η ομάδα αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο ματς κυπέλλου κόντρα στη Μακάμπι...

Η απόφαση της αστυνομίας να σκανάρει τις ταυτότητες των οπαδών της Χάποελ, πριν τon ημιτελικό του κυπέλλου με τη Μακάμπι εξόργισε τους «κόκκινους» που αποφάσισαν να μην παίξουν στο Winners Cup.

Οι οπαδοί της Χάποελ που ήταν έξω από το γήπεδο της αναμέτρησης προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα δια ζώσης, είδαν την αστυνομία να τους υποβάλλει σε εξονυχιστικούς ελέγχους, γεγονός που εξόργισε τη διοίκηση της ομάδας.

Έτσι λοιπόν η Χάποελ αποφάσισε να μην κατέβει στον αγώνα και μάλιστα εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά της αστυνομίας του Τελ Αβίβ:

«Φίλαθλοι των σπορ, όχι εγκληματίες

Αρχής γεννομένης από σήμερα το πρωί αντιληφθήκαμε ότι η αστυνομία του Ισραήλ αντυιμετωπίζει τον αποψινό αγώνα σαν πόλεμο, όπου οπαδοί ηλικίας από 8 έως 80 ετών, γυναίκες και παιδιά αντιμετωπίζονται ως επίδοξοι εγκληματίες.

Σε αντίδραση αυτής της αντιμετώπισης που έτυχαν οι φίλαθλοί μας στην είσοδο της Αρένας, αποφασίσαμε ότι δεν υπήρχε λόγος να αγωνιστούμε σήμερα.

Μπαρτζώκας: «Να βελτιώσουμε όλους τους τομείς, θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:53 - 28.09.2023

Μπαρτζώκας: «Να βελτιώσουμε όλους τους τομείς, θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη σεζόν που έρχεται, τόνισε πως θέλει να βλειτώσει την ομα΄δα σε όλους τους τομείς και επεσήμανε ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουν τους τίτλους.

Τα σπορ ανήκουν στους φιλάθλους», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Χάποελ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Μακάμπι προκρίθηκε χωρίς αγώνα στον τελικό, εκεί όπου θα κοντραριστεί με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. 

Tags: