Ιταλία: Το φιλί δύο γυναικών που έκλεψε την παράσταση από το Final 8 (vid)
i

/printscreen

Ιταλία: Το φιλί δύο γυναικών που έκλεψε την παράσταση από το Final 8 (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:25 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 20.02.2023

Οι δύο κοπέλες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της kiss cam και κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρίσκονται στις εξέδρες του «Pala Alpitour» του Τορίνο.

Η Μπρέσια υποδέχθηκε την Πεζάρο, για τα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ιταλίας τo Σάββατο το βράδυ (18/2) στο «Pala Alpitour». Αυτό όμως κατάφερε να κλέψει την παράσταση από το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν κάτι αγωνιστικό αλλά εκτός παρκέ. 

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το φιλί δύο γυναικών που βρέθηκαν στο Τορίνο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα. Κατά τη διάρκεια τάιμ άουτ, στην προχθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπρέσια και τη Πεζάρο για τα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ιταλίας, η κάμερα εστίασε πάνω τους για ένα «Kiss Cam» και αυτές δεν δίστασαν και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα!

Το φιλί των δύο γυναικών μεταδόθηκε από τα μάτριξ του γηπέδου και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες. «Ωραίες παρουσίες» σχολίασε ο Έλληνας δημοσιογράφος που μετέδιδε το ματς. Για την ιστορία η Μπρέσια επικράτησε 74-57 της Πεζάρο και πήρε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Μάλιστα η Μπρέσια χθες βράδυ (19/2) νίκησε την Βίρτους Μπολόνια με 84-76 και κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας. 

Tags: