ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Οι αποτυχίες είναι οι πινακίδες στον δρόμο για την επιτυχία»

Τόμας Ουόκαπ

i

Τόμας Ουόκαπ/©Intime

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Οι αποτυχίες είναι οι πινακίδες στον δρόμο για την επιτυχία»

Ο Ολυμπιακός είπε τη γνωστή του... καλημέρα στον κόσμο του με ένα όμορφο post στο Twitter μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 77-68 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι «μπλαουγκράνα» υποχρέωσαν τους Πειραιώτες στην πρώτη τους ήττα στη σεζόν

Λίγες ώρες αργότερα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είπε στους φίλους της ομάδας την γνωστή της... καλημέρα παρά την ήττα παραθέτοντας μία ατάκα του γνωστού Βρετανού συγγραφέα, Κλάιβ Στέιπλς Λιούις δείχνοντας πως ήδη οι Πειραιώτες κοιτάζουν την επόμενη μέρα. 

«Οι αποτυχίες είναι οι πινακίδες στον δρόμο για την επιτυχία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός, συμπληρώνοντας: «Προχωράμε μπροστά με το ίδιο πάθος».

Το post της ΚΑΕ Ολυμπιακός: 

Να σημειώσουμε ότι την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα την περιμένει ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του μήνα. Την Κυριακή (15/10) υποδέχεται την ΑΕΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League, την Τρίτη (17/10) δοκιμάζεται κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της EuroLeague και κλείνει η «διαβολοβδομάδα» με την εντός ένδρας αναμέτρηση κόντρα στην Παρτίζαν την Πέμπτη (19/10). 

Οι «ερυθρόλευκοι» την επόμενη Κυριακή (22/10) θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για το ματς με τον Κολοσσό, στις 26 του μήνα φιλοξενούν στο Φάληρο την Αναντολού Εφές και την 28η Οκτωβρίου κοντράρονται με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ