Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του

Κάιρι Ίρβινγκ

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του

Χρήστος Τσάλτας 09:08 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 25.05.2023

Το φετινό καλοκαίρι ο Κάιρι Ίρβινγκ θα βγει στην αγορά για νέο συμβόλαιο, ωστόσο δεν θα πάρει καμία απόφαση άμεσα για την επόμενη μέρα του.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα και άδοξα για τον Κάιρι Ίρβινγκ. Το πέρασμά του από τους Ντάλας Μάβερικς δεν ήταν επιτυχημένο σε καμία περίπτωση, καθώς ο Uncle Drew δεν κατάφερε να «κολλήσει» με τον Λούκα Ντόντσιτς, κάτι που επηρέασε τη συνολική εικόνα της ομάδας του Τζέισον Κιντ.

Η επιλογή των Ντάλας Μάβερικς είναι μια από αυτές που εξετάζονται πολύ έντονα από την πλευρά του Ίρβινγκ, ο οποίος αναζητεί ένα συμβόλαιο της τάξεως των 220 εκατ. δολαρίων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ σε περίπτωση που υπογράψει με την ομάδα του Τέξας, τότε θα αυξηθεί και το ποσό (272 εκατ. δολάρια) αλλά και η διάρκεια αυτού (5 χρόνια).

O ΛεΜπρόν Τζέιμς χρειάζεται τον Κάιρι Ίρβινγκ και ο Ίρβινγκ τον ΛεΜπρόν
NBA

10:02 - 23.05.2023

O ΛεΜπρόν Τζέιμς χρειάζεται τον Κάιρι Ίρβινγκ και ο Ίρβινγκ τον ΛεΜπρόν

Ο ΛεΜπρόν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και οι Λέικερς φοβούνται ότι μπορεί να συμβεί αν δεν καταφέρουν να φτιάξουν μία ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα σεζόν. Και για να την δημιουργήσουν αρκεί να πάρουν το ρίσκο με τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Την ίδια στιγμή η φημολογία που τον φέρνει κοντά στους Λος Άντζελες Λέικερς παραμένιε στο... τραπέζι, καθώς η σχέση του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει αποκατασταθεί για τα καλά και οι δύο παίκτες έχουν πολύ καλή επικοινωνία όλο ααυτό το διάστημα. Η παρουσία του Uncle Drew στην Crypto Arena του Λος Άντζελες, για τα δύο παιχνίδια της ομάδας του Ντάρβιν Χαμ με τους Ντένβερ Νάγκετς δεν πέρασε απαρατήρητη.

Παρά τα δημοσιεύματα και τη φημολογία που αναπτύσσεται σε σταθερή βάση, ο Ίρβινγκ δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το μέλλον του. Και μάλιστα δεν δείχνει ιδιαίτερη βιασύνη να το κάνει. Με δεδομένο πως η free agency ανοίγει στις 30 Ιουνίου, ο χαρισματικός γκαρντ θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, να «ζυγίσει» κάθε περίπτωση και στη συνέχεια να αποφασίσει για το επόμενο βήμα του.

Οι Μάβερικς σκοπεύουν να προτείνουν πολυετές συμβόλαιο στον Ίρβινγκ και ο Ντόντσιτς συμφωνεί
NBA

15:40 - 11.04.2023

Οι Μάβερικς σκοπεύουν να προτείνουν πολυετές συμβόλαιο στον Ίρβινγκ και ο Ντόντσιτς συμφωνεί

Ο Μαρκ Κιούμπαν έχει μιλήσει με τον Ντόντσιτς και οι δυο τους έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν και τη νέα σεζόν με τον Κάιρι Ίρβινγκ. Μάλιστα, το Ντάλας έχει αποφασίσει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

«Είμαι free agent αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν θα βιαστώ να πάρω καμία απόφαση. Οι παρουσιαστές προσπαθούν να αναμείξουν αθλητισμό και πολιτική όταν μιλάνε για μένα και τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου, οπότε από σεβασμό σας ζητάω να σταματήσετε να δίνετε βάση σε όλα αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 31χρονος πλέι μέικερ, που θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το όνομά του.