Η καλαθάρα του Ίρβινγκ «τρέλανε» το ΝΒΑ: Έπιανε το κεφάλι του ο Κλέμπερ, δεν το πίστευε ο Ντόντσιτς (vid)

Η καλαθάρα του Ίρβινγκ «τρέλανε» το ΝΒΑ: Έπιανε το κεφάλι του ο Κλέμπερ, δεν το πίστευε ο Ντόντσιτς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:02 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 18.03.2024

Επικές αντιδράσεις στο Ντάλας, μετά τη νίκη των Μάβερικς κόντρα στους Νάγκετς, με τον Κάιρι Ίρβινγκ να βάζει την υπογραφή του και να... τρελαίνει τους συμπαίκτες του.

Παιχνίδι με απίστευτη εξέλιξη στο Ντάλας, με έντονο άρωμα... πλέι οφ. Οι Ντάλας Μάβερικς και οι Ντένβερ Νάγκετς έδωσαν μεγάλη μάχη για το θετικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του Τζέισον Κιντ να καταφέρνει να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα με έναν απίθανο τρόπο.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ ήταν ο παίκτης που έβαλε την υπογραφή του, με επικό τρόπο. Ο Kai ανέλαβε την ευθύνη της τελευταίας επίθεσης και με αριστερή ραβέρσα κατάφερε να κερδίσει την άμυνα του Νίκολα Γιόκιτς, γράφοντας το τελικό 107-105 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς απ' όλο το γήπεδο.

Οι στιγμές που ακολούθησαν δύσκολα περιγράφονται. Οι παίκτες των Μαβς «κυνηγούσαν» τον Ίρβινγκ και έγιναν ένα κουβάρι μαζί του στο κέντρο του γηπέδου. Ο Μάξι Κλέμπερ ήταν ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση, καθώς μόλις πέτυχε το νικητήριο σουτ ο συμπαίκτης του έπιανε το κεφάλι του, δίχως να μπορεί να πιστέψει όσα έγιναν.

Από... κοντά και ο Λούκα Ντόντσιτς, που δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έβλεπε. Ο Luka Magic είχε μείνει άναυδος και «γονάτισε» στην base line, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

Δείτε το αδιανόητο καλάθι του Ίρβινγκ, αλλά και τις απίστευτες αντιδράσεις που ακολούθησαν μετά τη νίκη των Μάβερικς.