Καμία ανησυχία για το γόνατο του Αντετοκούνμπο (vids)

Μάικ Μπούντενχολτζερ και Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© photo by Todd Kirkland / Getty Images / Ideal Images

Καμία ανησυχία για το γόνατο του Αντετοκούνμπο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:09 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 25.02.2023

Ο κόουτς Μάικ Μπουντενχόλτζερ δεν φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού απ' ότι φάνηκε «απλώς χτύπησε γόνατο με γόνατο με κάποιον παίκτη». Τίποτα περισσότερο...

Όταν δύο επιγονατίδες χτυπάνε μεταξύ τους, η περίπτωση σοβαρού τραυματισμού είναι σχεδόν... μηδενική. Απλώς, ακολουθεί σφοδρός πόνος, ένα μούδιασμα στην περιοχή και προβληματισμός για λίγα δευτερόλεπτα. Αμέσως, το γόνατο επανέρχεται στην κανονική του κατάσταση και πρακτικά είναι άμεσα διαθέσιμο για πίεση και δράση. 

Αυτό τον τραυματισμό βίωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ξεκίνημα του αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Σικάγο Μπουλς -που παρεμπιπτόντως ολοκληρώθηκε με την 13η σερί νίκη των Ελαφιών. Χτύπησε το γόνατό του με αυτό του Καλέμπ Μάρτιν και ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ αποχώρησε για τα αποδυτήρια. 

Στα πρώτα του δύο-τρία βήματα κούτσαινε, αλλά πριν αγχωθούν οι πάντες, ο βηματισμός του επανήλθε και όλοι αντιλήφθηκαν πως περισσότερο από φόβο και πρόληψη αποχώρησε, παρά από πόνο. 

Deja Vu με τον Κλέι Τόμπσον: Έγινε ο πρώτος στην ιστορία που έβαλε 12 τρίποντα σε δύο ματς της ίδιας σεζόν
NBA

08:14 - 25.02.2023

Deja Vu με τον Κλέι Τόμπσον: Έγινε ο πρώτος στην ιστορία που έβαλε 12 τρίποντα σε δύο ματς της ίδιας σεζόν

Πριν από 17 μέρες, είχε 42 πόντους με 12 τρίποντα κόντρα στους Θάντερ. Τα ξημερώματα της Δευτέρας έβαλε ισάριθμους πόντους με ισάριθμα τρίποντα στους Ρόκετς και έσπασε ένα τεράστιο ρεκόρ!

«Θα δούμε πως αισθάνεται αύριο», είπε ο προπονητής του Μάικ Μπουντενχόλτζερ, χωρίς βέβαια να δείχνει ιδιαίτερα αγχωμένος. «Τον είδα να ζητάει τάιμ άουτ και το κάλεσα. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι είχε γίνει. Μάλλον σε μία ντρίμπλα ή σε ένα σκριν χτύπησε το γόνατό του με κάποιου παίκτη», πρόσθεσε ο κόουτς των Μπακς χωρίς να έχει κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση από τους γιατρούς, αλλά και χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία. Ξεκαθάρισε επίσης πως «δεν προϋπήρχε κάποιο πρόβλημα ή τραυματισμός στο γόνατό του Γιάννη. Απλώς πόνεσε από την επαφή και αποχώρησε».