Κάνααν για το ματς με Άλμπα: «Να μην πέσουμε στην παγίδα» (vid)

Αϊζάια Κάνααν

i

© Intime

Κάνααν για το ματς με Άλμπα: «Να μην πέσουμε στην παγίδα» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:12 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 28.12.2023

Ο Αϊζάια Κάνααν αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Άλμπα που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό (29/12), τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες δεν πρέπει να πέσουν στην... παγίδα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άλμπα στο Βερολίνο (29/12) και σύμφωνα με τον Αϊζάια Κάνααν δεν πρέπει να πέσει στην... παγίδα και να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αϊζάια Κάνααν:

«Κάποιες φορές παιχνίδια σαν και αυτά είναι παγίδες. Εμείς δε θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα. Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει απλώς να πάμε εκεί και να κάνουμε αυτά που χρειάζεται για τη νίκη».

Για την αποτίμηση του 1ου γύρου: «Ξέραμε πως η χρονιά θα είναι δύσκολη. Η EuroLeague είναι δύσκολη, υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα υπάρξουν πάνω και κάτω και προφανώς υπάρχουν παιχνίδια στα οποία θέλαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, αλλά είναι μέρος του μπάσκετ. Εμείς απλώς πρέπει να μάθουμε αυτά και να προχωράμε χωρίς να επιτρέψουμε αυτά που έγιναν να ξανασυμβούν».

Για τις προσθήκες και την πληρότητα του Ολυμπιακού: «Εμείς προσπαθούμε να τους εντάξουμε σε αυτά που ήδη κάνουμε. Είναι μεγάλη σεζόν και χρειαζόμαστε κορμιά, να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και στην ίδια σελίδα».

Μπαρτζώκας: «Θέλουμε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο στην Euroleague - Είχαμε συναποφασίσει με την διοίκηση να κινηθούμε έτσι στις μεταγραφές»
EUROLEAGUE

16:52 - 28.12.2023

Μπαρτζώκας: «Θέλουμε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο στην Euroleague - Είχαμε συναποφασίσει με την διοίκηση να κινηθούμε έτσι στις μεταγραφές»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Άλμπα (29/12) και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν έναν καλύτερο δεύτερο γύρο στην Euroleague, σε σχέση με τον πρώτο.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης