Μπαρτζώκας: «Θέλουμε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο στην Euroleague - Είχαμε συναποφασίσει με την διοίκηση να κινηθούμε έτσι στις μεταγραφές»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©intime

Μπαρτζώκας: «Θέλουμε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο στην Euroleague - Είχαμε συναποφασίσει με την διοίκηση να κινηθούμε έτσι στις μεταγραφές»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:52 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 28.12.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Άλμπα (29/12) και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν έναν καλύτερο δεύτερο γύρο στην Euroleague, σε σχέση με τον πρώτο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Γερμανία και το Βερολίνο, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Άλμπα (29/12), σχολίασε τα όσα περιμένει να δει στην αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε στον δεύτερο γύρο, της μεταγραφές, αλλά και την ετοιμότητα του Πετρούσεφ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Να συγκεντρωθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα που είναι παρόμοιες με τη Βιλερμπάν. Αν χάσεις είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά το να κερδίσεις απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, καλή εμφάνιση γιατί απεδείχθη πως η Άλμαπ μπορεί να κερδίσει. Έχουν γυρίσει οι τραυματίες και είναι καλή ομάδα. Πρέπει να παίξεις καλά για να κερδίσεις. 

Η Ευρωλίγκα είναι μια διοργάνωση που δεν μπορείς να αφήσεις ή να υποτιμήσεις κανένα παιχνίδι. Πέρσι συνέβη το ίδιο με την Άλμπα αλλά έκανε σημαντικές νίκες. Πρέπει να εμφανιστούμε με σεβασμό. Είναι μια ομάδα που παίζει το ίδιο μπάσκετ, έχει τα περισσότερα κλεψίματα και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε όπως πρέπει σε ένα ματς απαιτήσεων. 

Ακόμα και πέρσι που ήμασταν πρώτοι, στον πρώτο γύρο ήμασταν στο 10-7. Γενικά όλοι χάνουν και μάλιστα συστηματικά. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Χάσαμε 4 ματς στον πόντο και ο χειρισμός μας, η τύχη, όλα παίζουν ρόλο. Και η έλλειψη προετοιμασίας. Τώρα είμαστε πιο γεμάτοι μετά τις προσθήκες. Είναι κάτι που είχαμε συναποφασίσει με την διοίκηση. Να δούμε πρώτα τι χρειάζεται η ομάδα και να κινηθούμε αναλόγως. Νομίζω το έχουμε κάνει σε καλό επίπεδο. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο αλλά πρέπει να γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Δεν είναι εύκολο τίποτα. 

Για τον Πετρούσεφ, κάθε μέρα που περνάει είναι προς όφελός μας και προς όφελός του. Κάθε μέρα παίζει όλο και καλύτερα». 

Ολυμπιακός: Παίκτες της ΚΑΕ μοίρασαν δώρα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

18:24 - 27.12.2023

Ολυμπιακός: Παίκτες της ΚΑΕ μοίρασαν δώρα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στους μικρούς φίλους των ερυθρόλευκων, μεταδίδοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων στα παιδιά.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης