Κάνααν για Σλούκα: «Θεωρείτε ότι θα είναι ο σωτήρας σας;»

Κάνααν για Σλούκα: «Θεωρείτε ότι θα είναι ο σωτήρας σας;»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:25 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 18.07.2023

Ο Αϊζάια Κάνααν σχολίασε κάτω από το social post σχετικά για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό να φαίνεται έκπληκτος με την απόφαση του Έλληνα γκαρντ.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, ο Κώστας Σλούκας είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, μία από τις μεγαλύτερες βόμβες της τελευταίας δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ έσκασε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7), με τον διεθνή πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού να λέει το «ναι» στην πρόταση του «τριφυλλιού» για τριετές συμβόλαιο.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του Σλούκα από τους Πειραιώτες κι ενώ είχε προηγηθεί ένα ραντεβού με τους προέδρους του συλλόγου, ο 33χρονος άσος πείστηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να υπογράψει συμβόλαιο άλλων εποχών, το οποίο τον μετατρέπει σε... Μίδα. 

Πρόκειται για έναν παίκτη με πνεύμα νικητή, που έχει τον τρόπο να αλλάξει το μομέντουμ ενός αγώνα και να ωθήσει την ομάδα του στη νίκη. Κάτι που φιλοδοξεί να κάνει την ερχόμενη σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε στην μεγάλη καριέρα του μετράει 10 παρουσίες σε Final 4 και 3 κατακτήσεις τίτλων, γεγονός που σημαίνει πως ξέρει καλά τον δρόμο προς την επιτυχία.

Ωστόσο η μεταγραφή του Έλληνα γκαρντ στον Παναθηναίκό εξακολουθεί να είναι θέμα συζήτησης στα social media. Μάλιστα ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» και της ΑΕΚ, Ταϊρίς Ράις φάνηκε είναι έκπληκτος με την επιλογή του Σλούκα.  

Εκτός Εθνικής και ο Καλάθης - Τι γίνεται με Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου (vid)
FIBA WORLD CUP

13:14 - 18.07.2023

Εκτός Εθνικής και ο Καλάθης - Τι γίνεται με Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου (vid)

Ο Νικ Καλάθης, ενημέρωσε πως και αυτός (όπως ο Κώστας Σλούκας) δεν θα βοηθήσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στην προεπιλογή, αλλά σε καμία περίπτωση ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, ενώ αυξάνονται συνεχώς οι πιθανότητες παρουσίας του Παπαπέτρου.

Η ιστοσελίδα BasketNews ανάρτησε για ακόμα μία φορά τη φωτογραφία που είχε φτιάξει με τον Κώστα Σλούκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά αυτή τη φορά μέσα το tweet του Ταϊρίς Ράις έδωσε αφορμή για περισσότερα σχόλια. Ένας εξ' αυτών που σχολίασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Αϊζέια Κάνααν.

Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» έγραψε κάτω από το social post: «κανείς δεν το πίστευε... Αλλά είναι ο σωτήρας σας;».