Κάνααν στο Sportal: «Δεν ήξερα ότι έκανα ρεκόρ, θα μας βοηθήσει πολύ ο Ράιτ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:11 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 31.01.2024

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Άλμπα και σχολίασε τα ρεκόρ του στον αγώνα αλλά και την παρουσία του Μόουζες Ράιτ.

Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Άλμπα (101-87) για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 31 πόντους στον αγώνα και είχε 30 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Μετά το τέλος του ματς, ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε στην κάμερα του Sportal τόσο για τη νίκη όσο και για το ρεκόρ του. Ο Αμερικανός γκαντ σημείωσε ότι ο Μόουζες Ράιτ, που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του Πειραια.

«Τώρα κατάλαβα ότι έκανα ρεκόρ. Μέσα στον αγώνα μου έλεγα «θέλεις άλλο ένα» Πήγα και έπαιξα για να νικήσει η ομάδα. Έκανα ό,τι έπρεπε για να νικήσει η ομάδα μου.

Κάθε νίκη μετράει στη Euroleague. Μία νίκη μπορεί να σε στείλει στην τετράδα, μία ήττα μπορεί να σε στείλει εκτός. Σε κάθε ματς διαφορετικός παίκτης πρέπει να κάνει το step up.

Προσπαθώ να κάνω τους συμπαίκτες μου να γίνουν καλύτεροι. Πάντα χρειάζομαι 1-2 σουτ για να βρω ρυθμό», σημείωσε ο Αϊζάια Κάνααν.

«Θα μας βοηθήσει πολύ ο Ράιτ. Θα τον χρειαστούμε στο υπόλοιπο της σεζόν. Είναι σημαντικό ότι έπαιξε έτσι με μία προπόνηση. Χαίρεται που είναι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έκανε», σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ για τον Μόουζες Ράιτ.

«Κάθε φορά που ακούω τους οπαδούς είμαι χαρούμενος. Πρέπει να φτιάξω λίγο τα ελληνικά μου, αλλά κάθε φορά που ακούω τους οπαδούς χαίρομαι», είπε ο Αϊζάια Κάνααν για το γεγονός ότι έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών των Πειραιωτών.

«Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό», κατέληξε ο γκαρντ των Ερυθρολεύκων.

Ολυμπιακός - Άλμπα 101-87: Κάνααν χωρίς οίκτο, έβγαλε γούστα ο Ράιτ! - Sportal Euroleague Show