Τρελός με… δίπλωμα: Ο Μπρουκς αποβλήθηκε και περίμενε στα αποδυτήρια με γάντια του μποξ (vid)

Τρελός με… δίπλωμα: Ο Μπρουκς αποβλήθηκε και περίμενε στα αποδυτήρια με γάντια του μποξ (vid)

Sportal newsroom 21:19 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:21 - 06.09.2023

Ο Ντίλον Μπρουκς συνέβαλλε τα μέγιστα στην επικράτηση του Καναδά επί της Σλοβενίας, παρόλα αυτά αποβλήθηκε και φρόντισε να... διακωμωδήσει και την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας του, όπου περίμενε τους συμπαίκτες του με γάντια του μποξ.

Ο Ντίλον Μπρουκς, είχε αναλάβει το δύσκολο έργο να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον Λούκα Ντόνσιτς. Παράλληλα όμως, είχε στόχο να εκνευρίσει τον αστέρα των Ντάλας Μάβερικς, κάτι που κατάφερε, με τον Σλοβένο να αποβάλλεται με δεύτερη τεχνική ποινή στην τέταρτη περίοδο.

Βέβαια, αποβλήθηκε και ο ίδιος από την αναμέτρηση, ωστόσο αυτό είχε μικρή σημασία, απ' τη στιγμή που η ομάδα του κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Ο Καναδός, αρέσκεται γενικότερα στο ρόλο του «κακού», όπως και στο εν λόγω παιχνίδι, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών επεφημούσε τον Ντόνσιτς και αποδοκίμαζε τον Μπρουκς, σχεδόν σε κάθε επαφή τους με τη μπάλα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ντίλον Μπρουκς περίμενε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια με γάντια στο μποξ, σε ένα σκηνικό εφάμιλλο της... τρέλας που κουβαλάει.