Καντέρ: «Η νέα γενιά παικτών τρυπάνε το δάχτυλό τους και μένουν εκτός για εβδομάδες»

Ενές Καντέρ Φρίντομ

i

printscreen

Καντέρ: «Η νέα γενιά παικτών τρυπάνε το δάχτυλό τους και μένουν εκτός για εβδομάδες»

Νίκος Καλαμπάκας 10:02 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 19.09.2023

Ο Ενές Καντέρ πήρε θέση για τον νέο κανονισμό του ΝΒΑ που απαγορεύει σε δύο παίκτες σταρ της ίδιας ομάδας να ξεκουράζονται σε παιχνίδια ταυτόχρονα.

Ο Ενές Καντέρ μίλησε για τον νέο κανονισμό του ΝΒΑ που απαγορεύει στις ομάδες να ξεκουράζουν δύο μεγάλα αστέρια τους ταυτόχρονα και δεν έχασε την ευκαιρία να τα... χώσει στους παίκτες!

Ο Τούρκος σέντερ είναι γνωστό ότι δεν μιλάει πολύ, όμως όταν το κάνει δεν μασάει τα λόγια του. Ο Ενές Καντέρ σε συνέντευξή του στο "Fox and Friends" κλήθηκε να σχολιάσει τον νέο κανονισμό του ΝΒΑ.

Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός ότι πολλοί φίλαθλοι πληρώνουν αρκετά χρήματα προκειμένου να παρακολουθούν τους αγαπημένους τους παίκτες, γεγονός που σημαίνει ότι οι τελευταίοι δεν θα πρέπει να μένουν εκτός για... ψύλλου πήδημα:

«Οι φίλαθλοι πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για να πάνε στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο τους παίκτη. Ταξιδεύουν κυριολεκτικά σε όλη τη χώρα για να δουν το είδωλό τους», είπε αρχικά ο Καντέρ, ενώ στη συνέχεια τα... έχωσε στη νέα γενιά παικτών του ΝΒΑ:

«Η νέα γενιά παικτών γίνεται κάθε μέρα ολοένα και πιο soft . Παλιά δεν είχαμε ακούσει ποτέ για διαχείριση σε κάποιο ματς Όμως τώρα σχεδόν κάθε παίκτης-σταρ μένει εκτός για μέρες ή ακόμα και για εβδομάδες. Δεν νομίζω ότι έχουν νοοτροπία νικητή εάν μπαίνουν σε μια τέτοια διαδικασία. Για παράδειγμα τρυπάνε το δάχτυλό τους και μένουν εκτός για εβδομάδες...»

Τα εκατό χρόνια με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι λίγα για την Μαράια: «Μαζί για 100 + 100 ακόμα»
NBA

11:29 - 18.09.2023

Τα εκατό χρόνια με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι λίγα για την Μαράια: «Μαζί για 100 + 100 ακόμα»

Αφού πρώτα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε σε κοινή θέα μία ερώτηση στην σύντροφό του Μαράια Ριντλεσπρίνγκερ («Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα 100 χρονια μαζί;) πήρε την απάντησή του και είναι ικανοποιημένος από αυτήν.

Ο Ενές Καντέρ απέχει από το ΝΒΑ εδώ και περίπου ένα χρόνο αφού κάποιες δηλώσεις του για τη λειτουργία της λίγκας και έκτοτε καμία ομάδα δεν του πρόσφερε συμβόλαιο. Ο ίδιος μάλιστα είχε επικηρυχθεί από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την δράση του η οποία είναι αντίθετη στις πρακτικές του τουρκικού κράτους.