Καντζούρης: «Αφήνουμε στο χθες τα όσα μας πλήγωσαν»
i

Ηλίας Καντζούρης / © Intime

Καντζούρης: «Αφήνουμε στο χθες τα όσα μας πλήγωσαν»

Sportal newsroom 18:00 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 17.02.2023

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, αφήνει πίσω του τη δύσκολη πρόκριση επί του Πανιωνίου και στρέφει την προσοχή του στον ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος με το Περιστέρι bwin όπου έχει να ξεπεράσει και ουκ ολίγα προβλήματα.

Ο Ηλίας Καντζούρης στις δηλώσεις του για τον αυριανό ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος με το Περιστέρι bwin θέλει να αφήσει πίσω του το πως ήρθε η δύσκολη πρόκριση επί του Πανιωνίου στον προημιτελικό. Κι αυτό γιατί το σύνολό του είναι λαβωμένο στο δρόμο προς το τελικό στο κλειστό «Δύο Αοράκια» αφού εκτός από την απουσία του Αλεξάντερ Μάντσεν ήρθανε να προστεθούνε αυτές των Άαρον Μάιλς και Ακίλ Μίτσελ.

«Αφήνουμε στο χθες τα όσα μας πλήγωσαν στον προημιτελικό. Έχουμε μπροστά μας πλέον έναν απαιτητικό ημιτελικό απέναντι στο Περιστέρι. Γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, που έγινε πιο δύσκολη με βάση της διαμορφωθείσες συνθήκες. Όσοι είμαστε (παρόντες), θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, σωματικά και πνευματικά, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας μέσα στο παιχνίδι».

Η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς Μίτσελ και Μάιλς στον ημιτελικό με το Περιστέρι
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

14:24 - 17.02.2023

Η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς Μίτσελ και Μάιλς στον ημιτελικό με το Περιστέρι

Χωρίς τους δύο ψηλούς της θα παίξει η ΑΕΚ κόντρα στον Περιστέρι στο ματς του Final 8 που οδηγεί στον μεγάλο τελικό. Οι Άαρον Μάιλς και Ακίλ Μίτσελ είναι τραυματίες, όπως και οι Μάντσεν και Μαυροειδής.

Όσον αφορά τα προβλήματα της ΑΕΚ για τον αυριανό ημιτελικό (18/2, 15:45) με το Περιστέρι bwin; Καταρχήν ο διεθνής Φιλανδός φόργουορντ ο Αλεξάντερ Μάντσεν λόγω του προβλήματός του στη μέση του είχε μείνει στην Αθήνα. Αντίθετα ο Τιμ Φρέιζιερ μπορεί να πέταξε με την αποστολή για το Ηράκλειο αλλά το μυαλό του δείχνει να είναι στο Στρασβούργο και στη νέα του όπως όλα δείχνουνε ομάδα. Την Στρασμπούρ του Λούκα Μπάνκι.

Στη διάρκεια δε του προημιτελικού με τον Πανιώνιο ήρθανε να προστεθούνε δύο ακόμη. Των Άαρον Μάιλς και Ακίλ Μίτσελ που τραυματίστηκαν, βγήκανε εκτός παιχνίδιού και όπως όλα δείχνουνε σίγουρα και εκτός ημιτελικού με το Περιστέρι bwin. Οπότε ο τεχνικός της ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει ουσιαστικά 3+1 προβλήματα στην προσπάθειά του να καλύψει τα κενά τους στο δρόμο προς την προκριση στο τελικό της Κυριακής (19/2, 19:15).