Καντζούρης: «Με 15 λεπτά μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις»
i

© Intime

Καντζούρης: «Με 15 λεπτά μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις»

Sportal newsroom 22:59 - 23.04.2023

Απογοητευμένος από την ήττα της ΑΕΚ από το Περιστέρι ήταν ο Ηλίας Καντζούρης μετά το τέλος του ματς για την πρώτη φάση των playoffs της Basket League.

Μήνυμα ανασύνταξης εν όψει της συνέχειας έστειλε ο Ηλίας Καντζούρης. Η ΑΕΚ ηττήθηκε από το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα playoffs της Basket League.

«Δεν παίξαμε όπως αρμόζει σ’ ένα παιχνίδι των playoffs. Με 15-17 λεπτά μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις πολύ περισσότερο μέσα σε μια έδρα με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Περιστέρι. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα σήμερα, αλλά από κει και πέρα, τώρα δεν είναι η ώρα για να ψάξουμε πάρα πολλά πράγματα», είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Σπανούλης: «Να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, κάναμε μόνο το 1-0»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:26 - 23.04.2023

Σπανούλης: «Να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, κάναμε μόνο το 1-0»

Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη του Περιστερίου, όμως ζήτησε από τους παίκτες τους συγκέντρωση, αφού η ομάδα του πήρε απλά την πρώτη νίκη από τις δύο που χρειάζεται για να περάσει στην επόμενη φάση των Playoffs.

«Πρέπει να δούμε πολύ γρήγορα τι φταίει, έχουμε τρεις ημέρες μπροστά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι στο γήπεδο μας και να ξαναγυρίσουμε εδώ για να διεκδικήσουμε την πρόκριση», πρόσθεσε ο Ηλίας Καντζούρης.

«Δεν παίξαμε με την σκληράδα και την ταυτότητα μας που μας χαρακτήρισε ολόκληρη τη χρονιά. Ειδικά στο σημείο που περάσαμε μπροστά εκεί έπρεπε να δείξουμε άλλο χαρακτήρα σαν ομάδα. Δεν το κάναμε, δώσαμε πάλι πάρα πολλούς φθηνούς πόντους στο Περιστέρι. Δεν είχαμε καλή αυτοσυγκέντρωση σε ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα από κει και πέρα το Περιστέρι είναι μια καλή ομάδα έχει καλούς παίκτες, καλή κατεύθυνση και ήταν φυσιολογικό αυτό το οποίο έγινε», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής.