Σπανούλης: «Να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, κάναμε μόνο το 1-0»

Βασίλης Σπανούλης

i

©Intime

Σπανούλης: «Να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, κάναμε μόνο το 1-0»

Νίκος Καλαμπάκας 22:26 - 23.04.2023

Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη του Περιστερίου, όμως ζήτησε από τους παίκτες τους συγκέντρωση, αφού η ομάδα του πήρε απλά την πρώτη νίκη από τις δύο που χρειάζεται για να περάσει στην επόμενη φάση των Playoffs.

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης, έπειτα από τη νίκη του Περιστερίου επί της ΑΕΚ. Ο κόουτς της ομάδας της δυτικής Αττικής, τόνισε ότι οι παίκτες του δουλεύουν πολύ στην προπόνηση και τα αποτελέσματα είναι οι νίκες, ενώ επισήμανε πως το Περιστέρι έκανε απλά μια νίκη και πρέπει να μείνει συγκεντρωμένο ενόψει της συνέχειας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ήταν το πρώτο παιχνίδι πλέι οφ. Κάναμε εξαιρετική κανονική περίοδο και έπρεπε να προστατέψουμε την έδρα μας. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά. Μέχρι το 47-28 κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Μετά χαλαρώσαμε στα πρώτα λεπτά της 3ης περιόδου κι'  επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να περάσει μπροστά. Εκεί αλλάξαμε την ψυχοσύνθεσή μας στα τελευταία 14 λεπτά. Στην τέταρτη περίοδο δεχτήκαμε 10 πόντους. Δεν μπορούμε να έχουμε νεκρά σημεία στα πλει οφ. Πρέπει να παίζουμε πιο συγκεντρωμένοι».

«Ξέρω πολύ καλά την ομάδα και τους παίκτες. Δουλεύουμε στην προπόνηση και στην πνευματική δύναμη της ομάδας και το έδειξαν στο σημερινό παιχνίδι. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιο άτομο, όλα τα παιδιά βοήθησαν πολύ. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ 8 μήνες για να είμαστε εδώ. Κάναμε το 1-0 και τίποτα παραπάνω. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και προσγειωμένοι για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ».